Gest INCALIFICABIL al paraziților din fruntea FRF! Politicienii și oficialii FRF au stat la VIP, în timp de Hagi, Popescu și Munteanu au primit bilete la tribuna a doua

Răzvan Burleanu este președintele FRF din 2014. Sunt 7 ani de eșecuri, 7 ani de când România nu se califică nicăieri, 7 ani de tristețe, de fotbal prăbușit, de texte corporatiste îmbinate cu texte securistoide. Sunt 7 ani de NIMIC!

Burleanu a fost propulsat în fruntea FRF de un sistem politic infect, securistoid. Sunt mulți bani la mijloc, așa că nu întrebați de unde atât de mare interesul. Asta e miza, nu dragostea românilor pentru un sport care altădată îi scotea pe străzi de bucurie. Atât aveam, dacă vorbim despre bucurii, despre felul în care România era văzută și apreciată în afară.

Sunt 7 ani de când nu s-a construit nimic în afară de Academia lui Hagi, un proiect care a dat câțiva jucători bunicei. Este singurul lucru bun care i s-a întâmplat fotbalului românesc, iar meritul îi aparține exclusiv lui Gică Hagi. ATÂT!

Era evident că unul ca Burleanu, un individ propulsat la FRF de la minifotbal, nu avea cum să facă ceva, nici dacă dorea. Nu se pricepe, nu are treabă cu fotbalul. Am ratat toate calificările pentru că suntem conduși de ratați. Tot ceea ce a putut să facă Burleanu a fost modificarea sistemului de alegere pentru conducerea FRF, ca să-și poată conserva postul. Votează nimeni din fotbal, nu cluburile care produc din investiții private.

A refuzat să aducă antrenori cu experiență la națională, oameni copți în fotbalul mare, oameni care puteau să schimbe ceva. Și nici măcar nu s-ar fi văzut cât de mic este el. A îndepărtat tot ce înseamnă simbol al forbalului și s-a înconjurat de yesmeni, de căpușe.

Nicio demisie de onoare! Eșec după eșec și niciodată o demisie. Pentru asta îți trebuie onoare, asumare, calitate umană. Ne uităm la acest European, pe care parțial îl găzduim, cu un mare nod în gât, o frustrare pe care cu greu o putem gestiona. România nu există pe această hartă a fotbalului. Doare…

Și pentru ca frustrarea să fie potențată la maxim, pentru ca iubitorii fotbalului să se simtă cu adevărat umiliți de paraziții din fruntea FRF, ne-au mai făcut una de zile mari, una impardonabilă: adevăratele valori ale fotbalului, simbolurile românești ale acestui sport au primit bilete la tribuna a doua. FRF le-a trimis bilete foștilor internaționali români pentru meciul de la EURO 2020 dintre Austria și Macedonia de Nord, încheiat cu scorul de 3-1. 

În schimb, la tribuna VIP au stat oficialii FRF și politicienii. Aici suntem! O lume condusă de nonvalori, o lume pe care și-au pus fundurile murdare de incompetență, o lume din care alungă spre tribuna a doua adevăratele valori, pe cei care au demonstrat profesional că pot și trebuie să conducă domeniile în care au performat, pe cei pe care îi putem oricând aplauda, care au fost printre puținii ambasadori ai României.

Conform unui răspuns transmis gsp.ro de către FRF, întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii. „Federaţia Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, şi a primit bilete de categoria I. Preţul este tipărit pe bilet. FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziţie la meciurile organizate de UEFA.

În privinţa locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deţinut locuri în acest sector. UEFA a avut invitaţi proprii, străini şi români, printre care conducerea FRF (preşedinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) şi managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la Bucureşti. Totodată, este util de ştiut că UEFA are un alt criteriu de împărţire a locurilor în tribune, diferit de sistemul Tribuna I, Tribuna II şi Peluze.”

Câtă nerușinare! Au dat-o pe UEFA, de parcă UEFA oferă politicienilor români bilete la VIP… Bine, mă, paraziților… Hai să fie vina UEFA, dar tot vina lor este că nu ne mai calificăm nicăieri, că ați distrus fotbalul românesc, că l-ați făcut minifotbal?

Valorile sunt umilite, rateurile au invitate în lojele VIP! Aici suntem. Au câștigat toate campionatele din România și se vor califica mulți ani, la mulți bani.

În final, pentru a înțelege că indiferent de umilințele suferite oamenii de calitate au bun simț și modestie, citez declarația lui Gică Hagi, dată imediat după meciul la care a asistat de la tribuna a doua: ”„N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat.”

Ce am putea să facem? Să le boicotăm pseudo-fotbalul, să nu mai mergem pe stadioane până când nu scăpăm de ei. Steliști, petroliști, dinamoviști, rapidiști, craioveni, clujeni etc, tot ce înseamnă suporter să nu mai calce pe niciun stadion. La fel să facă și cei care nu sunt neapărat pasionați de acest sport, dar sunt la fel de români ca noi toți, la fel de umiliți de un sistem căpușat de nonvalori, indiferent de domeniu. Să meargă ei la meciuri, să plătească ei bilete, să suțină ei cluburile. Nu am avut voie un an pe stadioane, așa că am mai putea să lipsim încă unul pentru o cauză nobilă: deparazitarea fotbalului românesc.

UPDATE – Reacția lui Gică Popescu: ”Văd ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua.
A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal.
Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le – am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro.
Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi, am umplut țara de bucurie!
Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat.”

sursa foto digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

tratamente stropire coral

Acțiuni de combatere a țânțarilor, căpușelor și tratamente fitosanitare în Brașov....

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...
stona

Cel mai mare depozit de piatră naturală din România se află...

Compania Algabeth deține în comuna prahoveană Brazi cel mai mare depozit de piatră naturală din România. Acesta se întinde pe o suprafață de peste 300.000...

Acțiuni de tratamente fitosanitare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...

Acțiuni de combatere a țânțarilor, căpușelor și tratamente fitosanitare în Brașov....

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...

Stona.ro – Piatra Naturală și Impactul Său Asupra Valorii Proprietății

Piatra naturală a fost un simbol al durabilității și luxului de-a lungul istoriei. Folosită de civilizații antice în construcția de monumente și clădiri, aceasta...
dezinsectie

Acțiuni de dezinescție pentru combaterea țânțarilor, larvicidare și tratamente fitosanitare anunțate...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă demararea unor acțiuni de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, larvicidare și tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor...

Acțiunile de dezinsecție pentru combatere a căpușelor din Brașov au fost...

Din cauza vremii nefavorabile Coral Impex a anunțat reprogramarea acțiunilor de dezinsecție pentru combaterea căpușelor din Brașov. În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune și...

Coral impex începe acțiunile de dezinsecție în Brașov pentru combaterea țânțarilor...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă demararea acțiunilor de dezinsecție în Brașov pentru combaterea țânțarilor și căpușelor de pe domeniul public...