icars.ro: Află cum poți să primești despăgubiri în cazul în care ai fost accidentat de o mașină fără RCA sau de una a cărui șofer a fugit de la locul accidentului

Duminică, de la ora 18.00, siteul de anunțuri auto gratuite www.icars.ro va prezenta la secțiunea blog&vlog o nouă ediție I love cars, una cât se poate de utilă pentru cei care trec prin necazurile pricinuite de un accident rutier.

Se întâmplă frecvent ca pe drumurile publice să circule autovehicule fără RCA sau cu documente contrafăcute. Unii dintre șoferii aflați în această situație ajung să producă accidente rutiere, iar de aici începe coșmarul pentru păgubiți sau victime.

Același fel de coșmar este și pentru cei care au de pătimit, după ce au fost accidentați de șoferi care au fugit de la locul accidentului.

Ce este de făcut, în condițiile în care victimele și păgubiții cred că nu au cum să-și primească despăgubirile? Să ajungi în instanță, în cazul în care autorul este identificat, nu înseamnă că ai și cum să îți recuperezi prejudiciul, acesta neavând nimic în proprietate (se întâmplă frecvent în cazuistică). Deși există o soluție legală de ani buni, alta decât un proces lung și costisitor, puțini apelează la ea pentru că nu o cunosc

Așadar, în ediția de duminică, ora 18.00, difuzată pe canalul YouTube Icars România, aflați detaliile procedurii prin care puteți să obțineți despăgubirile care urmare a implicării într-un accident în care nu ați fost vinovați, iar autorul fie nu era asigurat, fie a fugit de la locul accidentului și nu a putut fi identificat.

sursa www.icars.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI