Horoscop zilnic – 1 octombrie 2019

O zi frumoasă. O să ne dăm tot interesul să facem lucruri de calitate, să cultivăm armonia, echilibrul în relaţia noastră şi să facem progrese pe mai multe planuri. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să pășim cu dreptul într-o nouă aventură profesională.

BALANȚĂ

Se poate să apară careva în viaţa voastră şi să aveţi copii, să vă mutaţi şi într-o locuinţă mai mare. Se pare că o să vă implicaţi în diverse activităţi şi o să vă extindeţi sfera de influenţă. Poate veţi lucra într-o altă combinaţie partenerială şi o să aveţi mai mulţi bani.

SCORPION

Vă puteţi îngriji şi de voi, să nu se acutizeze vreo boală, vă duceţi la un control medical şi ţineţi cont de recomandări. Vi se poate aproba cererea de credit bancar sau o refinanţare, să avansaţi cu demersurile care ţin de un proiect cu care o să vă repuneţi în valoare.
 

SĂGETĂTOR

Vă daţi întâlnire cu prietenii, poate o fi un moment aniversar sau puneţi la cale un proiect particular. O să primiţi şi voi banii pe care-i aşteptaţi, dar poate mai daţi un telefon, un email şi o să urgentaţi recuperarea lor, poate şi a altora pe care i-aţi împrumutat cuiva.

CAPRICORN

Cineva de care vă e dor revine şi e posibil să rămâneţi împreună de-acum încolo, oricum, o să vă străduiţi. Poate o să reveniţi asupra unui proiect, să mai acceptaţi nişte condiţii cu care nu sunteţi de acord şi o să vă vină mai uşor să munciţi în noile condiţii.

VĂRSĂTOR

Sănătatea poate să aibă nişte minusuri, pe ici pe colo şi poate daţi pe la medic să îndreptaţi situaţia, să vă înzdrăveniți. Se poate să vi se dea ceva nou de lucru şi să puneţi toată măiestria în slujba acestui scop, să vă depăşiţi pe voi înşivă, să ridicaţi ștacheta sus de tot.

PEȘTI

O să rezolvaţi o serie de demersuri care vă stăteau pe cap şi o să vă fie mai uşor, în rest, cu problemele curente. Poate o să vreţi să definitivaţi nişte situaţii, ca să desăvârşiţi un CV, să vă asiguraţi un câştig consistent la care aţi tot visat.

BERBEC

Se poate să vă pregătiţi de o plecare într-o scurtă vacanţă, o să fie alergătură înainte, ca să lăsaţi totul în ordine. La voi, relaţia cu partenerul de cuplu traversează o perioadă mai delicată, dar o să ieşiţi din impas, că aveţi resurse pe care le puteţi accesa cu uşurinţă.

TAUR

Sfera partenerială e frumos activată şi relaţia poate avansa spre o căsătorie sau doar o să vă întelegeti şi mai bine. Apar noutăţi la serviciu, proiecte, bani, vreo funcțe. Vă confruntaţi poate şi cu situaţii neobişnuite, dar o să învăţaţi ceva din ele, oricum o să fiţi prompți în replică.

GEMENI

Cineva care se simte atras de voi vă caută şi dacă rezonaţi cât de cât sufleteşte, poate o să petreceţi un timp împreună să vedeţi ce se întâmplă. Voi o să ieşiţi mai des cu colegii, cu prietenii şi o să schimbaţi idei care o să vă folosească la slujbă, la şcoală şi în viaţa de zi cu zi.

RAC

Se vor lămuri câteva aspecte care ţin de relaţia de cuplu şi e posibil să vă căsătoriţi anul viitor. O să primiţi mai mult ajutor din partea familiei să rezolvaţi problemele gospodăreşti, administrative, să acordaţi atenţie copiilor şi celor mai în vârstă, dacă au nevoi.

LEU

O să puteţi semna un act care o să vă deschidă nişte perspective în plan social şi o să aveţi numai de câştigat. Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi extraprofesionale în care o să-i cooptaţi şi pe nişte prieteni talentaţi, ca să iasă ceva de cea mai bună calitate.

FECIOARĂ

Bine ar fi să faceţi eforturi să vă abţineţi de la critici, pentru că altminteri,  partenerul de cuplu o să vă taxeze crunt. Întâlnire importantă cu cineva care poate deveni partenerul vostru de afaceri sau o fi un sponsor şi o să luaţi decizii de comun acord ca să fiţi împăcaţi cu voi înşivă.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Pink Floyd – mai aproape de brașoveni și turiști la spectacolul...

„50 Pink Floyd -The Dark Side of the Moon” este creat special pe muzica celebrei formații britanice pentru a marca împlinirea a 50 de...

Acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în luna octombrie, în Brașov....

Societatea Coral Impex SRL anunță acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, plantații de trandafiri și buxus în...

Vrei să-ți amenajezi o baie cu piatră naturală? Câteva sfaturi pentru...

Dacă vrei să-ți amenajezi baia cu piatră naturală, sunt trei aspecte de luat în calcul: lumina, impermeabilizarea și întreținerea. stona.ro îți recomandă să alegi cu atenție tipul...

Din 25 septembrie reîncep procedurile de reatribuire a locurilor de parcare...

Primăria pune la dispoziția brașovenilor din cartierele Scriitorilor, Astra, Centrul nou, Răcădău și Șchei aproape 1.500 de locuri în parcările de reședință Din 25 septembrie...
groapa de gunoi

APM confirmă sesizările brașovenilor și ale primăriei: Există poluare olfactivă la...

Laboratorul mobil amplasat în cartierul Triaj a măsurat 14 depășiri ale limitelor maxime pentru hidrogenul sulfurat în 5 din cele 7 zile monitorizate. Primarul...

Elevii din Brașov care încep clasa pregătitoare vor primi pachetele cu...

Proiectul „Primul ghiozdan”, demarat de municipalitate în 2010, continuă și în acest an pentru elevii din clasa pregătitoare. De săptămâna viitoare, toate unitățile de învățământ...
rable brasov

Brașov: AFM a prelungit înscrierea pentru „Rabla local”

Până pe 29 septembrie 2023 ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritorial este noul termen până la care brașovenii se...
brasov

Primăria Brașov a obținut aproape 6 milioane lei nerambursabili, de la...

Finanțarea acoperă 23% dintr-un program mai amplu, prin care Brașovul va avea un sistem de iluminat public eficient, economic, inteligent și prietenos cu mediul Primăria...