Horoscop zilnic – 11 martie 2020

O să ne bucurăm de veştile care plutesc în aer, poate avem şi noi ceva frumos de transmis şi să mai luăm în calcul şi neprevăzutele, că sunt la pachet. Vibraţia zilei este 11 şi o să atingem esenţa unor lucruri valoroase.

PEŞTI

Se poate să faceţi rost de o colaborare şi care v-ar aduce un spor financiar în casă, şi-oți acoperi cheltuielile neprevăzute. O să puteţi rezolva şi probleme de serviciu şi personale şi o să faceţi rost şi de bani c-aveţi de cumpărat diverse pentru casă mai ales dacă v-aţi luat una nouă.

BERBEC

Vin bani şi o să vă străduiţi să nu-i cheltuiţi cu furie, ca să v-ajungă pentru sărbători, sau pentru copii, c-au nevoie de multe lucruri. Un proiect nou şi incitant la serviciu, cu efort, implicare, atât din partea voastră cât şi a colegilor, şi o să fie ceva de perspectivă şi mai ales de succes.

TAUR

O să mai faceţi câte ceva şi pentru voi, să aveţi o figură destinsă, luminoasă, să fiţi în tonus, pentru stima de sine. Se conturează un efort financiar poate pentru că aveţi o afacere de care-o să vă ocupaţi pe termen lung şi o să scăpaţi de stresul zilei de mâine.

GEMENI

Se poate să primiţi un accept la o şcoală şi să faceţi progrese vizibile, după o perioadă în care v-a fost greu cu pregătirea. La voi se vine cu o ofertă de lucru şi o să analizaţi situaţia pe toate fetele, vă consultaţi şi cu familia, să vă acapareze cu totul, muncă, să aveţi timp şi de ai voştri.

RAC

Cu fiinţa iubită o să vorbiţi deschis că relaţia să meargă şi mai bine, şi efectele să fie de durată, pentru că vreţi stabilitate. Se impune să luaţi o decizie referitoare la sferă profesională şi poate cereţi altceva de lucru, ori vă mutaţi în alt birou, c-aveţi o perioadă mai încărcată.

LEU

O problemă de sănătate se poate rezolva şi să vă recăpătaţi starea bună, să funcţionaţi la cota maximă la serviciu, la şcoală. O s-aveţi prilejul să ieşiţi la socializare, să vă faceţi prieteni noi, daţi şi de posibili parteneri de afaceri şi de sponsori, pe-acolo, şi afacerile se creionează frumos.

FECIOARĂ

Poate lichidaţi toate restantele, să fiţi cu toate cheltuielile la zi, să fie o relaxare financiară. O să rulaţi nişte bani ca să vă cumpăraţi tot ce trebuie pentru casa, familie, poate plecaţi pe undeva, sau aveţi un sărbătorit la sfârşit de săptămână.

BALANŢĂ

Cineva din trecutul sentimental îşi încearcă şansele de a vă recâştiga şi o să-i răspundeţi în funcţie de ce simţiţi. Apar noutăţi, care pot fi nişte provocări şi care să vă scoată din zona de confort, dar o s-aveţi prezenta de spirit şi o să ştiţi ce s-alegeţi.

SCORPION

Şi voi puteţi întâlni pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă, să fie atracţie şi să vă încumetaţi la o relaţie. O să reamenajaţi interiorul, poate mai faceţi ceva şi pe-afară, la terasa. în balcon, să pregătiţi terenul pentru sezonul de primăvară – vara, ca să vă simţiţi bine.

SĂGETĂTOR

Un act pe care-l aşteptaţi de multă vreme soseşte şi o să faceţi progrese într-o direcţie anume – la slujbă, la şcoală. Ar avea de unde să vină nişte bani, pot fi şi din urmă şi o să acoperiţi cu ei urgenţele, să vă programaţi o ieşire la sfârşit de săptămâna într-o staţiune turistică.

CAPRICORN

Se poate să anulaţi un contract, să renunţaţi la o colaborare şi să daţi ok-ul pentru o alta. Se poate să daţi o lovitură de maestru şi să-ncepeti un proiect care să vă aducă faima, bani şi mulţumire sufletească, la o adică.

VĂRSĂTOR

O să revină oferta de a vă asocia cu nişte oameni ca să deveniţi şi mai vizibili, şi poate veţi câştiga un titlu, un premiu. O să vă reinventaţi, c-aveţi idei, sunteţi ingenioşi, şi-o să vă găsiţi drumul vostru, c-or fi multe de spus şi de arătat lumii şi o s-aveţi susţinere.

sursa Stirileprotv.ro

RECOMANDĂRI