Horoscop zilnic – 10 martie 2020

Recuperări azi. Mercur îşi reia mersul direct şi intrăm şi noi în normal cu nişte lucruri care au stat de-a curmezișul. Vibraţia zilei este 1 şi o să luăm startul într-o nouă experienţă de succes!

PEŞTI

Or să aterizeze şi banii care s-au rătăcit prin conturile altora şi o să fie o mai mare libertate de mişcare – o să puteţi călători. Încep să se rezolve o sumedenie de lucruri care v-au ţinut încurcaţi şi o să daţi drumul proiectelor noi, o să vă simţiţi mai bine şi cu sănătatea.

BERBEC

E cineva prin preajmă care tot spera să vă intersectaţi destinele şi dacă vă regăsiţi în această relaţie – o să daţi de veste. Întrevedere cu cineva care spera să vă uniţi forţele ca să scoateţi pe piaţa un produs care o să v-aducă beneficii, bani, şi alte avantaje la care nici nu vă gândiţi.

TAUR

Parcă tot cu gândul la plecare sunteţi şi o să strângeţi bani, lăsaţi lucrurile în ordine pe-acasă, că nu ştiţi cât o să staţi pe-acolo, poate-o să prelungiţi şederea. O să faceţi rost de nişte bani – posibil din colaborări şi o să îndrăzniţi o schimbare de look şi starea de spirit o să fie una şi mai bună, o să fie şi stima de sine mai sus.

GEMENI

Poate-o să consultaţi un avocat, vă duceţi şi la notar să autentificaţi nişte acte şi or să vă fie recunoscute nişte drepturi. Vă puteţi aştepta la o confirmare de la un angajator c-o să bateţi palma, că-mpărțiți în mod egal responsabilităţile şi o să aveţi parte de câştiguri.

RAC

Poate va trebui să daţi o mână de ajutor cuiva, să-l salvaţi dintr-o situaţie delicată şi să-i luaţi apărarea – poate la tribunal. Tot apar oferte de lucru, dar nu vă lăsaţi uşor convinşi c-aveţi cota voastră valorică şi vreţi să fie respectată, să nu fie munca în folosul altora.

LEU

Se poate să fiţi mai cheltuitori, dar vă-ntâlniţi cu diverse situaţii care nu se pot rezolva fără bani şi o să scoateţi din buzunar cât o să fie nevoie. Poate să fie în continuare mult de lucru la serviciu şi n-o să vă lăsaţi până n-o să faceţi ordine să fiţi cu toate – la zi, să scoateţi altceva pe piaţă.

FECIOARĂ

Se întrezăresc nişte bani care-or să vă prindă foarte bine, c-aveţi de făcut o aprovizionare pentru tot familionul. Sunt câteva aspecte legate de casă pe care-o să le aveţi în vedere, să le rezolvaţi în amănunt, că probabil le-aţi tot amânat şi nu mai ţine figura – trebuie să lichidaţi restanțele.

BALANŢĂ

Vine cineva cu gânduri bune, şi poate o să daţi refresh relaţiei sentimentale, ca să vă simţiţi şi voi împliniţi sufleteşte. Ies la iveală nişte adevăruri care-or să vă schimbe părerea despre cineva care vă greşise cu ceva la un moment dat , dar acum o să aflăm, cum au stat, de fapt, lucrurile.

SCORPION

Poate-o să mai daţi nişte bani pentru confortul locuinţei şi n-o să vă sustrageţi nici de la muncă în gospodărie, dacă e cazul. Sfera sentimentală e activată şi o să fiţi receptivi la semnalele pe care le primiţi de la cei care se conectează la registrul afectiv şi vedeţi ce simţiţi.

SĂGETĂTOR

Se pare c-aţi făcut rost de bani să vă reparaţi maşina, ori să vă luaţi altă nouă, să-i aduceţi unele îmbunătăţiri, poate. Poate mai aveţi de semnat nişte acte, care v-ar pune la adăpost, poate încheiaţi un stagiu şi o să fiţi plătiţi în consecinţă, par să fie nişte definitivări.

CAPRICORN

Vă gândiţi la o investiţie care să-i mulţumească pe toţi ai voştri şi o să fie o dovadă c-aţi folosit cu cap banii. Noutăţi la voi, zilnic pot apărea oportunităţi de a mai face un pas în cariera şi să vă bucuraţi de aprecierile celor din jur, să fie un plus de imagine.

VĂRSĂTOR

Poate rescrieţi un contract, adăugaţi diverse clauze care vă favorizează şi o să fie un câştig. Or să vi se dea banii pe care-i cereţi de mult, semnăturile pe care le-aşteptaţi cu sufletul la gura de la începutul anului şi o să aveţi un confort financiar.

Sursa Stirileprotv.ro

RECOMANDĂRI