Horoscop zilnic – 19 mai 2020

Eforturi azi. O să ne dăm tot interesul să lichidăm restanțele pentru că avem proiecte noi la orizont și vrem să pornim în forță. Vibrația zilei este 1 și e momentul să atacăm frontal o situație.

HOROSCOP 19 MAI TAUR

Poate-o să le cereți datornicilor banii pe care i-ați împrumutat c-aveți nevoie de ei și-o fi trecut prea mult timp de când tot zic că vi-i dau. O s-aveți multe de făcut și toate urgente, dar se poate să mai existe și mâna a două la lucru și să le veniți de hac tuturor obligațiilor.

HOROSCOP 19 MAI GEMENI

Poate-o să vă gândiți serios la căsătorie și să anticipați cumva cum o să arate toată petrecerea. E ceva pe care v-ați propus de mult să-l îndreptăți și să o porniți de la zero într-o afacere, sau într-o relație sentimentală, pentru că va fi o resursă de explorat.

HOROSCOP 19 MAI RAC

Ați putea lua o sumă de bani și să mai lucrați și în paralel, dacă o s-aveți timp să vă descurcați mai bine cu finanțele. E de profitat c-aveți o relație bună cu șefii și poate le mai cereți niște înlesniri, veniți și cu idei care să se potrivească, așa cumva cu perioada pe care o traversăm.

HOROSCOP 19 MAI LEU

Va pregătiți de o plecare, măcar de o zi două și vedeți unde-o să stați și dacă e convenabil ca preț. Poate-o să vă-ncercați norocul într-o activitate care se află la mare căutare și să vă și meargă bine, dar dacă nu va simțiți împăcăți cu situația vă puteți întoarce la ce știți să faceți.

HOROSCOP 19 MAI FECIOARĂ

Se pare c-a sosit scadența și trebuie să vă achitați de o datorie, ca să puteți începe ceva nou-nouț. O să vă recăpătați niște lucruri și o să le veniți în ajutor unor oameni care au nevoie de prezența voastră și poate chiar de un suport substanțial.

HOROSCOP 19 MAI BALANȚĂ

Poate va trebui să luați o decizie referitoare la relația de cuplu, la o plecare și nu vă e prea clar ce trebuie făcut. Cineva cu care nu v-ați întâlnit de multă vreme reapare în peisaj, însă pare să se mai fi schimbat datele problemei, ale relației și o să dureze până vă regășiți.

HOROSCOP 19 MAI SCORPION

Poate-aveți de rezolvat o problemă la notar, consultați un avocat și pregătiți și banii pentru taxe. O să trebuiască să vă-ngrijiți de sănătate, de ratele de la bancă și să vedeți dacă le amânați pentru la toamnă sau vă dați tot interesul să fiți cu ele la zi.

HOROSCOP 19 MAI SĂGETĂTOR

O să vi se propună din nou un job și vedeți cum stați cu timpul, cu banii, să faceți cea mai bună alegere. Se poate să vă revizuiți atitudinea față de cineva care a lipsit din viața voastră și să vă păstrați obiectivitatea că poate i s-au întâmplat lucruri neplăcute persoanei.

HOROSCOP 19 MAI CAPRICORN

Se poate să mai comandați ceva pentru casă și să vă ocupați în amănunt de reamenajare ca să fie totul pus la punct. Poate o să întâlniți un angajator care să se potrivească, nesperat de bine cu stilul vostru de lucru, să vă plătească și bine și să fie o colaborare de durată.

HOROSCOP 19 MAI VĂRSĂTOR

Poate-o să vă decideți, în sfârșit, în privința copiilor, să știți la ce cursuri îi dați, sau în grijă cui îi lăsăți, dacă vă duceți la serviciu. Se poate să reluați o activitate recreativă, să vă duceți la o sală de sport, la un atelier de creație și să vă puneți toată imaginația în slujba unei idei, al unui proiect.

HOROSCOP 19 MAI PEȘTI

Se poate să faceți niște schimbări ca să puteți lucra și de-acasă, chiar dacă vă duceți la serviciu, niște modificări se impun. O să investiți niște bani în reamenajări interioare, exterioare, în funcție de buget, chiar fără mari pretenții, dar cât să vă simțiți confortabil cu toții la voi acasă.

HOROSCOP 19 MAI BERBEC

O să va rotunjiți veniturile cu banii din colaborări și o să vă faceți planuri pentru un proiect îndrăzneț. Se pare c-o să vă reorganizați la muncă, o să aveți o altă echipă și va dura un pic până să vă rodați, c-aveți stiluri diferite, dar promite să fie bine.

Sursa Stirileprotv.ro

RECOMANDĂRI