Horoscop zilnic – 21 octombrie 2019

O să facem tot ce ne stă în putinţă să le aducem zâmbetul pe buze alor noştri, să le asigurăm tot ce le trebuie ca să reglăm relaţia cu celălalt. Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e la loc de cinste.

BALANȚĂ

Vă pregătiţi de o relansare şi o să căutaţi sponsori şi alte resurse care v-ar putea fi de ajutor. Aveţi energie, scopuri înalte, vă bucuraţi şi de susţinere din partea unor oameni care cred în voi şi o să înregistraţi un succes, pot fi şi mai multe în lanţ.

SCORPION

Şi voi vă puteţi asocia cu nişte oameni care să vă acompanieze la ce lucraţi, c-aveţi nevoie de profesionişti ca voi. Sunt câteva lucruri care vă pot stârni curiozitatea şi să-ncepeti proiecte noi care să vă propulseze în carieră şi să câştigaţi mai mulţi bani, să aveţi altă cotă valorică.

SĂGETĂTOR

Se poate să primiţi o invitaţie să plecaţi pe undeva într-o minivacanţă, dar n-ar fi exclus să fie şi ceva treabă de serviciu. Voi sunteţi puşi pe fapte mari, că e anul vostru de excepţie şi chiar e momentul să fructificaţi tot ce aţi acumulat c-aveţi un tezaur interior.

CAPRICORN

E cineva care vă dă de-nţeles că între voi mai poate fi ceva pentru că vă iubeşte şi aşteaptă răspuns, restul depinde de voi. Se poate să luaţi în discuţie un proiect care are potenţial şi să ajungeţi la o înţelegere zilele astea, ideal ar fi până pe 31 octombrie să bateţi palma.

VĂRSĂTOR

Vi se propune un post care v-ar da ocazia să vă puneţi în valoare toate valentele de lideri şi să onoraţi cu cinste funcţia respectivă. O să daţi curs unei invitaţii într-o excursie de o zi două, la sfârşit de săptămână, probabil, să luaţi pulsul unei relaţii care se afla la-nceput de drum, şi contează cum debutaţi.

PEȘTI

Se întrevede succes la şcoală, la teste, la examene, la probe practice şi la un eventual transfer. E bine să vă interesaţi de traseul unor bani, poate fi şi un credit bancar despre care ar trebui să aflaţi mai multe detalii ca să vedeţi dacă va-ncadrati, ca să-l primiţi.

BERBEC

O să treceţi peste o supărare, o neînţelegere cu partenerul de cuplu şi vă puteţi reface frumos relaţia pentru că se vrea de ambele părţi. V-au rămas nişte aspecte de rezolvat, în sfera afacerilor, poate aveţi şi vreun dosar, vreo plângere pe la tribunal de soluţionat şi o să scăpaţi şi de stresul ăsta.

TAUR

Vă aflaţi în vizorul unor persoane care şi-ar dori o relaţie de cuplu şi dacă rezonaţi cumva, o să va-ncumetati, dacă nu, pas. Aveţi nişte preocupări legate de casă, şi o să faceţi, probabil, unele achiziţii ca să reamenajaţi interiorul, să mai şi reparaţi câte ceva să fie totul funcţional.

GEMENI

Cu partenerul de cuplu v-aţi putea înţelege infinit mai bine şi să vă şi căsătoriţi dacă sunteţi la unison. O să vă puneţi în valoare creativitatea, poate-aveti nişte planuri de sertar şi, cu ajutorul cuiva o să le puteţi etala, să obţineţi şi un profit de pe urma lor.

 RAC

Poate ieşiţi la o cafea cu un pretendent care insista cu argumente să vă vedeţi mai ales că aveţi multe în comun. Se poate să luaţi bani, or fi poate şi din urmă, nişte restanțe care-or să vă prindă bine mai ales dacă aveti de luat un cadou şi aveaţi o listă cu lucruri obligatorii de achitat.

LEU

Se poate să-ntâlniţi pe cineva şi să fiţi în al nouălea cer de fericire şi să păstraţi la fel relaţia, la cald. V-aţi propus mai multe lucruri pe ziua de azi şi aveţi energia necesară ca să duceţi la bun sfârşit orice obiectiv, iar faptul că sunteţi foarte ambiţioşi e un motiv suplimentar.

 FECIOARĂ

Poate revizuiţi un contract şi mai cereţi nişte bani, înlesniri şi o să vă rămână timp şi pentru familie. O să aveţi rezultate favorabile la tot ce înseamnă preocupări intelectuale, copiii au şi ei susţinerea voastră, îi îndrumaţi spre o şcoală, un club unde să le fie cultivat talentul.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

23 de proiecte sportive vor fi finanțate, în acest an, de...

În urma contestațiilor depuse, alte două proiecte au intrat pe lista proiectelor finanțate prin Ghidul sportiv. Primăria Brașov a publicat, astăzi, lista cu cele 23...

Proiectul primăriei Brașov de a asigura independența energetică pentru consumul public...

Proiectul Primăriei Brașov de construire, în Stupini, a unui parc fotovoltaic de 20 de MW a primit avizul Comisiei de circulație. Această instalație de...

A murit Tina Turner

Tina Turner, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, a murit astăzi. Avea 83 de ani. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt...

Cetățuia s-a întors în proprietatea brașovenilor

Cetățuia Brașovului a revenit oficial în proprietatea orașului, după ce Guvernul a aprobat miercuri hotărârea prin care monumentul este transmis din domeniul public al...

Primăria Brașov modernizează locurile de joacă din cartiere și pe cele...

Municipalitatea a lansat licitația pentru achiziția de echipamente pentru locurile de joacă din parcurile brașovene și pentru dotarea unor unități de învățământ. Valoarea estimată...

Federația Centrală a Meșteșugurilor Germane își oferă expertiza în crearea campusului...

Cea mai puternică structură asociativă din Germania care reprezintă meseriile poate fi partener în organizarea celei de-a doua ediții EDU.DUAL. Primarul Allen Coliban a discutat...

Săptămâna verde pentru copiii din creșele brașovene

Peste 700 de copii cu vârste de până la 3 ani, din cele 9 creșe brașovene, au avut câteva zile pline de activități dedicate...

Primăria Brașov va finanța proiectele dedicate special copiilor și tinerilor

Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică Ghidul pentru finanțarea nerambursabilă pentru concursul local de proiecte pentru copii și tineri. Pentru a putea susține inițiativele...