Alexandru Rafila îl atacă pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu: „Nu am văzut soluții, am văzut doar scuze”

Politic sau profesional, atacul lui Rafila are la bază argumente, la care este de așteptat să reacționeze actualul ministru al Sănătății.

Rafila a declarat luni că PSD pregătește o moțiune simplă pe Sănătate, motivată de „acțiunile și mai ales inacțiunile” ministrului Vlad Voiculescu.

„Există un grup de lucru la nivelul PSD care lucrează la un astfel de material, rămâne de văzut dacă în perioada imediat următoare acest lucru se va conctretiza prin depunerea unei moțiuni simple.

În mod evident, acțiunile și mai ales inacțiunile Ministerului Sănătății și ministrului Sănătății în ultima perioadă probabil că justifică un astfel de demers politic”, a declarat deputatul Alexandru Rafila luni, la Digi24.

Reproșurile lui Alexandru Rafila: „modalitatea de testare, lipsa de acțiune și de asumare în ceea ce privește spitalele și secțiile ATI și riscurile pentru pacienți, modul de gestionare a redeschiderii școlilor, care n-a fost în concordanță cu Ministerul Educației, și, mai mult, lipsa de soluții, pentru că nu am văzut soluții, am văzut doar scuze și menționări legate de o anumită grea moștenire în aceste săptămâni care au urmat numirii în funcție a domnului ministru Voiculescu”.

PSD a anunțat că va depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu: „Vom avea şedinţă în fiecare luni, la ora 10.00 dimineaţa. Au fost câteva teme dezbătute şi cred că cea mai importantă este moţiunea pe sănătate, moţiunea simplă intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”. Această moţiunea va fi depusă la Camera Deputaţilor miercuri, pentru că mâine mai sunt dezbateri cu asociaţiile medicilor, cu asociaţiile pacienţilor şi cu reprezentanţii sindicatelor. Apoi va fi depusă la Camera Deputaţilor şi săptămâna viitoare va intra în dezbatere”, a declarat Ştefan Radu Oprea luni, la sediul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI