Horoscop zilnic – 4 octombrie 2019

O zi a schimbărilor. Sunt lucruri pe care de mult am fi vrut să le schimbăm ca să ne meargă mai bine, dar nici acum nu e târziu, e de-ncercat ca să profităm de conjunctura de pe cer. Vibraţia zilei este 11 şi o s-avem un gând înţelept care să ne apere de pericole.

BALANŢĂ

Vă treziţi cu noi probleme pe cap şi o să daţi zor să vă eliberaţi repede, s-aveţi timp şi de voi, să ieşiţi la plimbare. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să puneţi la punct o afacere, şi vă gândiţi până luni dacă aveţi toate motivele s-o faceţi sau vă vedeţi de treburile voastre.

SCORPION

Poate v-aţi pregătit bagajele s-o porniţi într-o escapadă turistică, să respiraţi aer curat şi să vizitaţi şi alte locuri. O să primiţi nişte bani, fie din salarii, fie vin din particular, c-aveţi nişte colaborări şi o să vă gestionaţi în aşa fel finanţele încât să v-ajungă pentru toate cheltuielile.

SĂGETĂTOR

O puteţi porni spre o zonă de agrement, vă duceţi la sporturi extreme, să descărcaţi acolo adrenalina. E cineva care vrea să vă-ntâlniţi la cafea, şi să vorbiţi de-ale voastre, să-ncercaţi marea cu degetul, să porniţi într-o relaţie în care se pare că vă potriviţi, de-aceea trebuie încercat.

CAPRICORN

Prietenii va invita într-o excursie şi o să lăsaţi celelalte treburi ca să vă duceţi la distracţie c-aţi dus lipsă de relaxare. O ieşire în lume v-ar da un pic de culoare socială, şi v-ar mai anima, veţi trece în revistă şi nişte cunoştinţe şi v-aţi implica în nişte activităţi care v-ar destinde.

VĂRSĂTOR

E o ceremonie, poate fi şi o zi de naştere şi-o să chefuiţi pe tema asta c-aveţi nevoie de o gură de oxigen, de o petrecere cu oameni veseli. Se poate să plecaţi prin ţară pe undeva, dar dac-aveti un eveniment în familie, printre prieteni, rămâneţi acasă şi vin rudele care de pe unde locuiesc să petreceţi o zi, două împreună.

PEŞTI

Se poate să încasaţi nişte bani şi să vă fie la-ndemână să daţi o fugă într-o staţiune de agrement, la distracţie. O să vă implicaţi în nişte proiecte de timp liber ca să puneţi în practică o idee, să vă faceţi cunoscute talentele, să vă remarce careva şi să avansaţi în carieră.

BERBEC

Se poate să primiţi un cadou în semn de preţuire şi să ieşiţi seara la un spectacol, la un film, un concert, un meci. O nouă provocare – extraprofesională, poate vi se propune o colaborare pe o temă convenabilă şi pe bani deloc puţini – e de analizat oferta.

TAUR

E posibil să primiţi o confirmare c-aţi fost admişi la o şcoală, aţi trecut de un interviu, sau că vi s-a aprobat cererea de credit bancar. Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie vrea să mai încercaţi – şi de data asta poate reuşiţi, doar e an bun de legalizat o relaţie şi anul viitor la fel.

GEMENI

Aţi putea pleca de azi într-o staţiune de agrement, la rudele care v-aşteaptă pe undeva prin ţara şi să mai schimbaţi peisajul. Pot avea loc nişte schimbări la serviciu şi dac-o să fiţi pe fază o să prindeţi un post mai bun, cu un salariu mai atrăgător şi vă puteţi păstra şi o colaborare.

RAC

O persoană tânără are nevoie de ajutor şi o să vă străduiţi să faceţi tot ce depinde de voi să rezolvaţi situaţia. O să deveniţi mult mai vizibili pentru multă lume şi o să legaţi noi prietenii, relaţii de afaceri şi poate-o să faceţi nişte achiziţii – cu discount serios.

LEU

Sfera sentimentală capătă şi mai multă culoare şi i ieşire la munte, sau până la malul mării ar spori nota de romantism. Va intra bani, faceţi plăti, vă luaţi diverse lucruri care să vă facă viaţa mai uşoară şi mai frumoasă, şi pe cât posibil ieşiţi pe la evenimente prin oraş, prin ţară.

FECIOARĂ

O să faceţi rost de bani pentru tot ce e urgent în perioada asta – să nu acumulaţi restante, că nu o să vă placă deloc. Poate mai staţi la nişte discuţii cu nişte angajatori până să semnaţi contractul, ca să vă convingeţi că e treabă serioasă şi oamenii sunt buni-platnici.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...