Horoscop zilnic – 3 octombrie 2019

O zi cu reușite. O să primim ce ne-am dorit, o să oferim și noi ce credem de cuviință celor pe care-i iubim și o să arate ca o zi de sărbătoare. Vibrația zilei este 3 și o să verbalizăm ce gândim și ce simțim.

BALANȚĂ

O reușită la un examen, ori poate la un interviu și veți face niște progrese vizibile în carieră. Lucrurile încep să se așeze frumos pentru voi și o să aveți proiecte din sfera comunicării, o să aveți succes la școală și la preocupările de grup din particular.

SCORPION

O poveste sentimentală revine pe tapet și o să lămuriți, de data asta, toate aspectele care lăsau de dorit. Se poate să fie zi de salariu, sau să luați din altă parte bani și o să faceți plăți, dar o să păstrați și pentru sfârșitul de săptămână ca să plecați pe undeva, să vă mișcați.

SĂGETĂTOR

Vi se împlinește un vis, vă întâlniți, în sfârșit, cu acea persoană după care ați suspinat și o să puteți trăi împreună. Sunteți în așteptarea unor bani care pot veni și azi, dar și mâine, Jupiter e cu voi și vă reface contur bancar, nu vă lasă la greu.

CAPRICORN

Poate ați aranjat o ieșire în weekend, să plecați chiar și în afara țării, poate fi surpriza pe care i-o faceți partenerului. O problemă de sănătate se poate rezolva, un tratament își face efectul și o să aveți spor la treabă, o să faceți rost și de niște contracte de muncă pe bani frumoși.

VĂRSĂTOR

Poate o să investiți banii pe care i-ați strâns și să cumpărați ceva la care visați de multă vreme, o casă, o mașină, ori altceva scump. Se poate să vă alegeți cu un nou proiect și să aveți idei, inspirație, viziune de ansamblu ca să știți cum să-l instrumentați.

PEȘTI

Se poate să faceți cunoștință cu cineva de care o să fiți din ce în ce mai atașați sufletește și o să iasă o relație. Un câștig, sunt șanse de ascensiune în carieră până la sfârșitul anului și trebuie vânat orice prilej, ca să obțineți un job, o funcție, o postură care să atragă privirile asupra voastră.

BERBEC

Se poate să aibă loc o întrevedere amicală, ca să ziceți ce are de făcut fiecare membru al grupului în timpul excursiei din weekend. O să vă implicați în diferite activități care să vă pună în valoare calitățile ascunse și o să câștigați bani, o să vă relaxați, financiar.

TAUR

Se adună bani în cont și se poate să-i folosiți pentru casă și familie, că aveți planuri de renovare și de făcut și alte îmbunătățiri. Ați putea lua în serios o ofertă de colaborare și să vă decideți până la sfârșitul lunii dacă vă încumetați la așa ceva, sau o amânați pentru o perioadă mai lejeră.

GEMENI

O invitație la masă, la o cafea, poate fi o cină romantică, o nouă relație la orizont, cu șanse de căsătorie. Se poate să semnați un contract și să vă meargă mult mai bine din punct de vedere financiar, că o să aveți un capital de care n-o să vă atingeți decât pentru cheltuielile extrabugetare.

RAC

E bine să verificați actele, să vedeți dacă mai sunt valabile, sau trebuie să le reactualizați, să nu rămâneți pe dinafară, sau să luați o amendă. E posibil să aveți un stres legat de școală, de vreun examen, să aveți emoții poate pentru copii, că or fi la început, or fi schimbat școala, clasa.

LEU

Vești bune referitoare la un copilaș care o să se nască în familia voastră și o să vă bucurați, poate e chiar al vostru. O să faceți rost de bani pentru taxe, facturi și alte cheltuieli care s-au cam adunat în perioada asta, după care o să vă fie mai ușor să fiți cu toate la zi.

FECIOARĂ

De casă o să vă mai ocupați și azi, poate faceți curățenie, mai luați niște lucruri noi și o să faceți o pauză de vreo lună jumătate, după care iar investiți în locuință. O să țineți la părerea voastră într-o ședință, vreo negociere și o să fie echitabil, o să fiți cu inima împăcată că ați primit ce ați pretins la nivel contractual.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...