Horoscop zilnic – 2 octombrie 2019

O să cultivăm lucrurile care ne fac plăcere, o să creăm o atmosferă armonioasă în jurul nostru și orice conflict rămâne de domeniul trecutului. Vibrația zilei este 2 și o să ne asortăm cu cel de lângă noi, o să facem echipă.

BALANȚĂ

O să fie undă verde la comunicare, și poate o să vorbiți în public, o să dați examen, interviu, sau vă înscrieti la o școală. O să aveți spor la tot ce vă propuneți, că aveți energie și bune intenții să duceți la bun sfârșit proiectele la care lucrați de multă vreme și o să va bucurați de succes.

SCORPION

Cineva din străinătate vă tot cheamă și o să vă analizați în profunzime, să vedeți dacă sunteți dispuși să vă mutați cu totul acolo. O să începeti o viață nouă, poate vă reorientați profesional, mergeți pe o altă direcție, poate ați avut un hobby care a prins la un public anume și devine job-ul principal.

SĂGETĂTOR

O să vi se facă o surpriză plăcută, poate o să primiți un cadou, o invitație în oraș, la o cafea, sau la sfârșit de săptămână, la munte, la mare. Și voi o să vă reinventați ca să ieșiți din inerția care v-a cuprins și o să aveți promptitudine în replică, o să alegeți ce vi se potrivește și ce vă pune în valoare.

CAPRICORN

Din banii strânși poate o să vă luați altă mașină sau dați avansul pentru o casă, ori faceți doar o reabilitare a locuinței. O să aveți invitația la un eveniment care o să vă aducă un plus de vizibilitate și o să vină și niște oameni de afaceri, sponsori cu care o să vă puteți asocia.

VĂRSĂTOR

Poate o să legalizati niște acte ca să vă puteți deplasa, c-or fi expirat buletinul, pașaportul și alte premise de călătorie. Poate completați niște formalități de plecare într-o țară în care vă așteaptă cineva, să vă petreceți acolo restul vieții, sau poate o să lucrați o vreme, o să învățați.

PEȘTI

O să dați zor să încheiați o lucrare ca să vă puteți apuca de alta, pentru că e un moment bun de afirmare. O să cheltuiți niște bani ca să le luați alor voștri ce le-ați promis, că o să aveți și alte gânduri cu banii, după ce vă achitați de obligațiile familiale.

BERBEC

Se pare că o să faceți rost de niște bani care o să va permită să va mișcați că aveți chef de ieșit la socializare, la un restaurant, poate. O să vă consultați cu niște parteneri de afaceri în privința unui contract pe care vreți să-l respectați cu toții, ca să fie echitabil, să știți pe ce munciți.

TAUR

Voi poate mai modificați ceva prin casă, vă luați lucruri noi care să aducă un plus de confort și să facă să arate și mai bine interiorul. Vă bate gândul să începeti un proiect care o să vă aducă bani și o să atragă și toate privirile, că o să fie ceva îndrăzneț, excentric poate, deși nu e genul vostru.

GEMENI

E posibil să întâlniți o persoană de care să vă simțiți atrași de la primul schimb de priviri și o să rămâneți conectați sufletește. Voi dați dovadă de inspirație și o să puneți în practică ideile de care sunteți încântați și poate o să luați și bani, pentru că le transpuneti în operă de artă.

RAC

Poate alegeți niște lucruri pentru casă, online, dacă n-ați avut timp de umblat prin magazine și mai scutiți niște bani. Păreți amatori de conversație cu prietenii, ieșiți la o întrunire amicală și puneți țara la cale, să aveți cu ce să vă umpleți timpul liber, să fie o activitate deconectantă.

LEU

Se observă o reușită de grup și poate câștigați un premiu, vălansați pe o nouă orbită profesională. Vă pregătiți de un salt în carieră și o să mai fie câte cineva care să vă susțină în momentele cheie ca să atingeți nivelul la care aspirați.

FECIOARĂ

Vă caută cineva care vrea să intrați într-o echipă de succes, ca să dați drumul unui proiect care v-ar aduce profit cert. Un câștig, pot fi bani, aveți șanse mari să semnați un contract, să căpătati și un discount la cumpărături sau să luați ceva în rate ca să rămâneți și cu bani în buzunar.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

coral deratizare

Coral Impex anunță acțiuni de deratizare în Brașov

SC CORAL IMPEX SRL, IN CALITATE DE PRESTATOR DE SERVICII DE DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, IN BAZA CONTRACTULUI DE PRESTARI SERVICII NR. 207/94518/29.06.2023 INCHEIAT CU...

Acțiuni de dezinsecție pentru combaterea capușelor anunțate de Coral Impex în...

Societatea Coral Impex anunță începerea unor acțiuni de dezinsecție, în perioada următoare, pe domeniul public din Brașov. Potrivit societății, acestea se vor desfășura în perioada...
stona

De ce merită să investești în decorarea locuinței cu piatră naturală....

Într-o lume în care sustenabilitatea și durabilitatea devin criterii esențiale în alegerile noastre cotidiene, piatra naturală se distinge ca o opțiune preferată pentru amenajări...
Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...

La Cocoș deschide al patrulea supermarket, în Brașov

Supermarket La Cocoș, lanțul de magazine născut la Ploiești, se extinde și va deschide al patrulea magazin în Brașov. Anul trecut, supermarket La Cocoș...
algabeth

Piatra Naturală: Fundamentul Sustenabilității în Construcții

Într-o lume aflată în continuă căutare de soluții durabile, piatra naturală se reafirmă ca fiind nu doar cel mai vechi, dar și unul dintre...