Horoscop zilnic – 6 martie 2020

O zi reuşită. O s-avem prilejul să reparăm chiar şi acele lucruri care păreau iremediabile şi să facem progrese vizibile, să ne atingem scopurile. Vibraţia zilei este 6 şi o să ne străduim să fim în acord cu noi înşine.

PEŞTI

Se poate să vi se propună o afacere şi să fie şi un sponsor la-ndemână şi să aveţi spor, să se lege toate încât să iasă ceva. Apare cineva care se va apropia din ce în ce de voi, în speranţa c-o să formaţi un cuplu, dar se poate s-aveţi nişte probleme din trecut nerezolvate şi-ntâi le-ncheiați şi-apoi vedeţi încotro.

BERBEC

Relaţia cu partenerul de cuplu ar avea de câştigat dacă o să vă faceţi program comun, mai ieşiţi serile pe câte undeva la relax. Prietenii vă scot pe la evenimente să vedeţi care sunt noutăţile, să alegeţi şi voi nişte activităţi, preocupări care să vă destindă, să fiţi în formă.

TAUR

O să legalizaţi o situaţie şi poate mai urcaţi o treaptă socială, începeţi o afacere pe cont propriu şi o să vă implicaţi cu totul. E posibil să primiţi o veste bună de la drum, poate fi o invitaţie să vă duceţi în vizită acum, sau de sărbători, depinde, sigur, de programul vostru şi de bani.

GEMENI

O invitaţie – surpriză – la o aniversare care poate fi şi în alt oraş şi să faceţi o excursie pân-acolo. Se pare c-o să cheltuiţi nişte bani c-aveţi multe de cumpărat şi or fi şi taxe de achitat, la termen, ca să nu încasaţi penalizări.

RAC

E un moment bun să perfectaţi relaţia cu partenerul de cuplu şi să mai schimbaţi programul, regulile casei, ceva, să fie fresh. Poate fi o zi decisivă pentru voi, şi să semnaţi un contract, să vă luaţi bilete de cazare, de transport ca să plecaţi pe undeva, sau să spuneţi „DA” la ofiţerul stării civile.

LEU

Vă scoate cineva la o plimbare şi poate-o să vă vedeţi şi în următoarele zile, dacă simţiţi că ar duce undeva o posibilă relaţie – vă gândiţi. Se poate să v-apucaţi de lucrări pe acasă, reparaţi, daţi o zugrăveală, luaţi aparatură de uz casnic, vă ocupaţi şi de maşină, să fie totul funcţional.

FECIOARĂ

Poate faceţi un drum la medic să vedeţi cum staţi cu sănătatea că se pare că v-a cam ajuns oboseala. O să faceţi rost de nişte bani daţi o fugă în alt oraş la rudele care v-aşteaptă la un pahar de vorbă, să puneţi la cale câteva evenimente de familie.

BALANŢĂ

Se poate să aibă loc o întâlnire emoţionantă şi o să puneţi capăt unui conflict cu nişte parteneri de afaceri. Are de unde să meargă mai bine în relaţia sentimentală, poate-o s-aduceţi pe lume şi copii, se pot rezolva o serie de aspecte în decursul acestui an.

SCORPION

Posibil musafir, în trecere prin oraşul vostru şi o să vedeţi, poate rămâne şi peste noapte c-aveţi multe să vă spuneţi. Vă puteţi alătura unui grup, să plecaţi la munte, sau într-o zonă de agrement să vă limpeziţi mintea, sufletul şi să vă-ntoarceţi mâine, poimâine revigoraţi.

SĂGETĂTOR

O persoană căreia i-oți fi dus dorul revine în viaţa voastră pentru că mai există potenţial de relaţie. O să luaţi parte la un eveniment monden, poate-aveți ceva de spus, ori vă etalaţi cu ceva care o să facă impresie şi o să deveniţi mai vizibili.

CAPRICORN

O să le-ntindeți o mână de ajutor unor rude şi le faceţi şi o vizită, le duceţi ce au nevoie şi o să fiţi alături de ele dacă v-o cer. Se poate să acceptaţi noi provocări în afaceri şi contul se rotunjeşte, o să atingeţi un nivel de trăi şi mai bun, o să fie prosperitate.

VĂRSĂTOR

Vă faceţi program cu prietenii diseară, vă duceţi la un spectacol, la un alt gen de eveniment şi o să fie deconectant. Sunt lucruri pe care vreţi de anul trecut să le faceţi şi n-aţi apucat, dar acum vă luaţi inima-n dinţi să faceţi ce v-aţi propus – şanse de izbândă sunt.

sursa Stirileprotv.ro

RECOMANDĂRI