Horoscop zilnic – 24 ianuarie 2020

O zi cu lună nouă. Se poate să luăm o decizie referitoare la noi și ai noștri și să facem în așa fel încât să nu ne încălcăm libertățile, la care ținem foarte mult. Vibrația zilei este 6 și o să avem grijă de ai noștri. O să vrem să le fie bine.

VĂRSĂTOR

O să vă faceți timp pentru activități recreative în care să-i implicați și pe copii, să le valorificați la maximum timpul liber. O să dați frâu liber creativității. Poate o să și valorificați produsele care vă ies din mână. E ceva care o să vă repună pe firmament.

PEȘTI

Poate vă faceți curaj să apăreți în public și să vă spuneți niște păreri, să verificați și priza voastră la un public anume. Se poate să fiți implicați într-o activitate care să vă pună în relație cu niște oameni valoroși, din punct de vedere profesional și să atingeți niște culmi de succes.

BERBEC

Se poate să luați parte la o competiție și să câștigați un titlu, bani, glorie și să aveți un alt chef de muncă pe mai departe. Poate plecați pe undeva. O să combateți stresul, alungați toate nemulțumirile și o să vă întoarceți refacuti, ca să fiți apți de muncă.

TAUR

E rost de mai bine din punct de vedere financiar și o să vă puteți și mișca, să-i luați pe ai voștri zilele astea și să plecați prin împrejurimi. Se poate să vă implicați în niște afaceri particulare și să colaborați în bune condiții cu cei din echipă și o să lăsați loc și de alte proiecte, când se vor mai ivi.

GEMENI

Poate vă invită cineva în alt oraș, să petreceți 2, 3 zile departe de stresul obișnuit, să respirați alt aer și să revedeți oameni și locuri dragi. Se adună bani în cont și o să vă puteți căsători, să vă luați casă, ori să vă perfecționați într-un domeniu, să fie un salt vizibil în carieră.

RAC

Se poate să revină cineva care nu poate trăi fără voi și dacă și voi simțiți același lucru o să faceți echipă. O confirmare că vi s-a semnat un contract, că vi se deschid noi perspective în afaceri și o să puteți spera la un venit mai mare cu care să acoperiți cheltuielile casei, ale familiei.

LEU

O să mai recuperați de ici de colo niște bani și o să dați fugă într-o stațiune turistică, să vă remontați. Poate aveți multă treabă pe acasă. Poate ați făcut comandă pentru niște piese de mobilier sau aparatură și o să rezolvați tot ce ține de casă, după care, ieșiți cu prietenii.

FECIOARĂ

Poate vă asociați cu cineva ca să scoateți bani dintr-o muncă din particular și să vă puteți și distra dacă vă rămâne ceva mărunțiș. O să vă puneți în valoare niște calități care or să vă fie apreciate și poate dați de un angajator care să vă arvunească pentru o muncă de durată.

BALANȚĂ

E posibil să vă facă o vizită cineva care vine de la drum și să fie lejer, fără mare deranj din partea voastră c-o să ieșiți în oraș. Poate vă ocupați de revizia mașinii, mai schimbați câte ceva care a ruginit, s-a înțepenit și o să puteți pleca în siguranță, la drum.

SCORPION

Cineva pe care-l vreți în viața voastră vine și vă faceți program de vizite și plimbări, să umpleți frumos timpul liber comun. Se poate să aveți niște cheltuieli care să vă limiteze ieșirea din țară. Poate ati vrut să plecați în străinătate pentru vreo două zile, dar e prea scump și o lăsați pe altădată.

SĂGETĂTOR

O să vă puteți vedea la cafea cu cineva care insistă de ceva vreme să vă vedeți și să vină cu o ofertă concretă de relație în doi. Vă pot intra de undeva niște bani și o să vă combinați cu niște prieteni ca să plecați într-o escapadă turistică prin câteva stațiuni care prezintă interes pentru voi.

CAPRICORN

Se poate să fie o zi a împăcării, să uitați de vorbe, gesturi care v-au adus suferință și să deschideți un nou capitol de viață. O decizie care apasă de multă vreme pe umerii voștri și o să vă consultați și cu familia înainte de a da un verdict, ca să fie convenabil, să nu vi se poată reproșa nimic.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI