Horoscop zilnic – 22 noiembrie 2019

O zi reuşită. O să ne armonizăm cu cei din jur, o să le facem pe plac, fără niciun efort, pentru că avem suficientă disponibilitate sufletească încât să mai dăm şi la alţii. Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să fim operativi în tot ce facem.

SĂGETĂTOR

Apare cineva care vă scoate la plimbare, o fi rezervat o cameră într-o staţiune turistică, sau vă duceţi într-un parc de aventură. O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni dragi, poate aflaţi şi o confirmare legată de un angajament de serviciu, ori poate semnaţi un act de proprietate.

CAPRICORN

Sunteţi aşteptaţi prin ţară pe undeva să fiţi de față când se căsătoresac nişte prieteni, sau rude la care ţineţi. Sunt ceva evenimente prin oraş şi-o să daţi şi voi o raită pe acolo să fiţi conectaţi la ce e nou, ca să ştiţi în ce direcţie s-o luaţi, care sunt tendinţele actuale.

VĂRSĂTOR

Prietenii vă curtează şi vor să fiţi împreună la evenimente, la activităţile preferate, să acţionaţi în grup, ca un tot unitar. Păreţi dornici de mişcare şi-o să plecaţi în plimbare cu maşina, sau cu trenul, vreţi să faceţi lucruri inedite, în stilul vostru şi să ieşiţi în evidenţă prin ceva anume.

PEŞTI

Poate ajungeţi în sfârşit acolo unde v-aţi propus cu ceva timp în urmă şi o să vă-ntâlniţi cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră. O să vă fie răsplătită, cumva, muncă, vi se dau bani, o învoire, bonuri valorice, produse, invitaţii la spectacol, la un concert, asta în funcţie de firma la care lucraţi.

BERBEC

O să vă intersectaţi în drumurile voastre cu cineva care are planuri mari cu voi, poate va vrea pentru totdeauna şi n-o să ziceţi nu. Întrevedere poate pe fugă cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună şi o să vă gândiţi la genul ăsta de ofertă, vedeţi cum staţi cu timpul şi daţi răspunsul.

TAUR

Cineva care intenţionează de ceva vreme să vă abordeze, o să-şi facă curaj să vă scoată la cafea, la plimbare, într-o excursie să vadă cum rezonaţi. Se poate să daţi drumul unui proiect, or să fie şi nişte oameni care să vă susţină, o fi chiar un parteneriat în toată regula.

GEMENI

O să fie un reviriment în grupul de prieteni şi o să aveţi diferite activităţi zilele-astea, care să vă ţină în priză. Vă pregătiţi de o întâlnire la capătul căreia o să aflaţi dacă o să rămâneţi împreună cu fiinţa visurilor voastre, sau nu e momentul acum – poate mai târziu.

RAC

Poate vin nişte rude, sau nişte prieteni de la drum şi or să rămână peste noapte la voi dacă nu va-ncurca programul şi o să vă prindă bine revederea. O s-aveţi parte de nişte câştiguri suplimentare şi poate-o să vă permiteţi o plecare într-o minivacanţă cu familia şi să vă-ntoarceţi refăcuţi.

LEU

Poate vă mutaţi, posibil şi temporar dacă aşa e conjunctura şi o să fie un deranj, dar n-o să fiţi lăsaţi la greu, v-ajuta şi prietenii. Poate nimeriţi prin oraş câteva dintre obiectele de interior pe care le-aţi tot căutat şi să reamenajaţi interiorul, cu bani puţini chiar şi aşteptaţi sărbătorile, odată rezolvat acest aspect.

FECIOARĂ

O să dedicaţi şi voi mare parte din timp activităţilor gospodăreşti şi o să vă faceţi timp abia mâine de o ieşire cu prietenii, cu verii, cu nepoţii. E posibil să luaţi bani şi să faceţi aprovizionarea, să daţi o fugă şi pe la prietenii de prin împrejurimi, poate e vreun sărbătorit, sau se căsătoreşte cineva.

BALANŢA

O să primiţi o invitaţie la un spectacol, la un restaurant, e cineva interesat de voi şi o să rezonaţi frumos. O apariţie care să vă readucă zâmbetul pe buze, să vă facă din nou să vă-ntrebaţi dacă puteţi trăi toată viaţa împreună, sau poate nu vă puteţi răspunde la această întrebare.

SCORPION

E posibil să luaţi mai mulţi bani şi dacă nu se întrevede nimic în următoarele ore, poate îi faceţi un apropo şefului. O să daţi drumul proiectelor noi, c-aveţi multe de spus în meserie şi o să fie cu succes tot ce veţi iniţia, c-aveţi resurse interioare nelimitate.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

tratamente stropire coral

Acțiuni de combatere a țânțarilor, căpușelor și tratamente fitosanitare în Brașov....

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...
stona

Cel mai mare depozit de piatră naturală din România se află...

Compania Algabeth deține în comuna prahoveană Brazi cel mai mare depozit de piatră naturală din România. Acesta se întinde pe o suprafață de peste 300.000...

Acțiuni de tratamente fitosanitare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...

Acțiuni de combatere a țânțarilor, căpușelor și tratamente fitosanitare în Brașov....

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...

Stona.ro – Piatra Naturală și Impactul Său Asupra Valorii Proprietății

Piatra naturală a fost un simbol al durabilității și luxului de-a lungul istoriei. Folosită de civilizații antice în construcția de monumente și clădiri, aceasta...
dezinsectie

Acțiuni de dezinescție pentru combaterea țânțarilor, larvicidare și tratamente fitosanitare anunțate...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă demararea unor acțiuni de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, larvicidare și tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor...

Acțiunile de dezinsecție pentru combatere a căpușelor din Brașov au fost...

Din cauza vremii nefavorabile Coral Impex a anunțat reprogramarea acțiunilor de dezinsecție pentru combaterea căpușelor din Brașov. În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune și...

Coral impex începe acțiunile de dezinsecție în Brașov pentru combaterea țânțarilor...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă demararea acțiunilor de dezinsecție în Brașov pentru combaterea țânțarilor și căpușelor de pe domeniul public...