Horoscop zilnic – 15 noiembrie 2019

O zi reușită. O să avem inspirație. O să știm cum să atragem lucrurile bune spre noi și să ne și punem în valoare, să contăm pentru noi, cel puțin. Vibrația zilei este 6 și o să creăm și o să întreținem armonia în jurul nostru.

SCORPION

O persoană tânără își face curaj să ajungă la inima voastră și chiar are toate șansele să vă cucerească. O să vă impuneți punctul de vedere într-o chestiune care ține de viața personală și or să fie de acord și ai voștri și atunci niște lucruri se vor clarifica.

SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniți în drumurile voastre pe cineva cu care să formați un cuplu și să vă meargă bine, să fiți fericiți. Ați putea pleca de azi pe undeva și să vă întoarceți duminică. Sunt șanse să vă duceți acolo unde vă doreați de câteva luni să ajungeți și poate vă împliniți un vis.

CAPRICORN

Vă invită la cafea, la plimbare cineva care visează la o relație și care e foarte posibilă. Vă puteți armoniza. Se poate să plecați împreună cu prietenii într-o excursie și să vă destindeti, să lămuriți și chestiuni mai vechi, care vă stăteau pe suflet și să vă eliberați.

VĂRSĂTOR

Și la voi întâlnire cu cineva care-și croiește drum către inima voastră și păreți deschiși, receptivi, dacă sunteți în căutarea sufletului pereche. Se întrevede un succes în carieră și o să vă dezvoltați frumos. Se vor găsi oameni care să vă sprijine și să lucrați în paralel la mai multe proiecte.

PEȘTI

E posibil să recuperați o sumă importantă de bani și să vă faceți planuri de minivacanță, după care o să vă ocupați de casă, mai renovați pe acolo. Un câștig sufletesc. Vi se dă dreptate, vi se cere poate iertare și o să aibă loc o reparație morală și o să puteți continua o prietenie, ori poate o căsnicie.

BERBEC

Pot apărea niște schimbări la serviciu și o să fiți pe fază, să vă pliați pe cerințele șefilor care au devenit mai exigenți brusc. O să puteți pleca pe undeva să respirați alt aer, să vă puneți ordine în gânduri, să readuceti la viață o poveste de dragoste care trecea printr-o perioadă de blur, s-o resuscitați.

TAUR

S-ar putea să primiți un surplus salarial și să acoperiți niște cheltuieli care vă depășeau bugetul. O rezolvare, primiți bani, aprobări, vi se recunosc niște drepturi și vă faceți planuri de ascensiune în carieră, ca să vă reinventați, c-aveți toate șansele.

GEMENI

O să faceți cunoștință cu cineva de care o să vă atașați sufletește și se poate să vă și căsătoriți cât de curând. O să vă implicați într-o activitate care să fie spre folosul altora, iar pentru voi va fi cu satisfacție morală. O să vi se mulțumească pentru contribuție.

RAC

Un semn de viață de la cineva de care sunteți legați emoțional și se poate naște o frumoasă poveste de dragoste în perioada asta. Poate plecați pe undeva să uitați de tot stresul acumulat, să faceți mișcare, să respirați alt aer, să descărcați tot stresul care v-a creat insomnii și să vă revigorați.

LEU

Au loc ceva evenimente prin oraș și o să le treceți în revistă, să mai furați de acolo câte o idee cu care să vă reinventați. Un proiect de afaceri se poate să prindă contur și să vă asigurați un venit constant cu care să trăiți onorabil, să vă puteți și deplasa în timpul liber, să plecați în excursie.

FECIOARĂ

O să vă caute cineva care vrea să reluați o relație sentimentală și s-ar părea că și voi sunteți dispuși, credeți în acest redivivus. Poate încasați niște bani cu care o să puteți da o fugă la prietenii de prin țară și să vă priască sejurul, compania unor oameni dragi și să vă redresați din mers.

BALANȚĂ

Dacă nu plecați în plimbare prin țară sau prin străinătate o să fiți dornici de musafiri și de stat la șuetă. E posibil să vă pregătiți de o festivitate și să contribuiți și cu idei, cu mâna de lucru să iasă ceva spectaculos, c-o fi poate ceva de suflet, e cineva apropiat.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...