Horoscop zilnic – 15 noiembrie 2019

O zi reușită. O să avem inspirație. O să știm cum să atragem lucrurile bune spre noi și să ne și punem în valoare, să contăm pentru noi, cel puțin. Vibrația zilei este 6 și o să creăm și o să întreținem armonia în jurul nostru.

SCORPION

O persoană tânără își face curaj să ajungă la inima voastră și chiar are toate șansele să vă cucerească. O să vă impuneți punctul de vedere într-o chestiune care ține de viața personală și or să fie de acord și ai voștri și atunci niște lucruri se vor clarifica.

SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniți în drumurile voastre pe cineva cu care să formați un cuplu și să vă meargă bine, să fiți fericiți. Ați putea pleca de azi pe undeva și să vă întoarceți duminică. Sunt șanse să vă duceți acolo unde vă doreați de câteva luni să ajungeți și poate vă împliniți un vis.

CAPRICORN

Vă invită la cafea, la plimbare cineva care visează la o relație și care e foarte posibilă. Vă puteți armoniza. Se poate să plecați împreună cu prietenii într-o excursie și să vă destindeti, să lămuriți și chestiuni mai vechi, care vă stăteau pe suflet și să vă eliberați.

VĂRSĂTOR

Și la voi întâlnire cu cineva care-și croiește drum către inima voastră și păreți deschiși, receptivi, dacă sunteți în căutarea sufletului pereche. Se întrevede un succes în carieră și o să vă dezvoltați frumos. Se vor găsi oameni care să vă sprijine și să lucrați în paralel la mai multe proiecte.

PEȘTI

E posibil să recuperați o sumă importantă de bani și să vă faceți planuri de minivacanță, după care o să vă ocupați de casă, mai renovați pe acolo. Un câștig sufletesc. Vi se dă dreptate, vi se cere poate iertare și o să aibă loc o reparație morală și o să puteți continua o prietenie, ori poate o căsnicie.

BERBEC

Pot apărea niște schimbări la serviciu și o să fiți pe fază, să vă pliați pe cerințele șefilor care au devenit mai exigenți brusc. O să puteți pleca pe undeva să respirați alt aer, să vă puneți ordine în gânduri, să readuceti la viață o poveste de dragoste care trecea printr-o perioadă de blur, s-o resuscitați.

TAUR

S-ar putea să primiți un surplus salarial și să acoperiți niște cheltuieli care vă depășeau bugetul. O rezolvare, primiți bani, aprobări, vi se recunosc niște drepturi și vă faceți planuri de ascensiune în carieră, ca să vă reinventați, c-aveți toate șansele.

GEMENI

O să faceți cunoștință cu cineva de care o să vă atașați sufletește și se poate să vă și căsătoriți cât de curând. O să vă implicați într-o activitate care să fie spre folosul altora, iar pentru voi va fi cu satisfacție morală. O să vi se mulțumească pentru contribuție.

RAC

Un semn de viață de la cineva de care sunteți legați emoțional și se poate naște o frumoasă poveste de dragoste în perioada asta. Poate plecați pe undeva să uitați de tot stresul acumulat, să faceți mișcare, să respirați alt aer, să descărcați tot stresul care v-a creat insomnii și să vă revigorați.

LEU

Au loc ceva evenimente prin oraș și o să le treceți în revistă, să mai furați de acolo câte o idee cu care să vă reinventați. Un proiect de afaceri se poate să prindă contur și să vă asigurați un venit constant cu care să trăiți onorabil, să vă puteți și deplasa în timpul liber, să plecați în excursie.

FECIOARĂ

O să vă caute cineva care vrea să reluați o relație sentimentală și s-ar părea că și voi sunteți dispuși, credeți în acest redivivus. Poate încasați niște bani cu care o să puteți da o fugă la prietenii de prin țară și să vă priască sejurul, compania unor oameni dragi și să vă redresați din mers.

BALANȚĂ

Dacă nu plecați în plimbare prin țară sau prin străinătate o să fiți dornici de musafiri și de stat la șuetă. E posibil să vă pregătiți de o festivitate și să contribuiți și cu idei, cu mâna de lucru să iasă ceva spectaculos, c-o fi poate ceva de suflet, e cineva apropiat.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

tratamente stropire coral

Acțiuni de combatere a țânțarilor, căpușelor și tratamente fitosanitare în Brașov....

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...
stona

Cel mai mare depozit de piatră naturală din România se află...

Compania Algabeth deține în comuna prahoveană Brazi cel mai mare depozit de piatră naturală din România. Acesta se întinde pe o suprafață de peste 300.000...

Acțiuni de tratamente fitosanitare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...

Acțiuni de combatere a țânțarilor, căpușelor și tratamente fitosanitare în Brașov....

Coral Impex anunță demararea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în municipiul Brașov. „În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune...

Stona.ro – Piatra Naturală și Impactul Său Asupra Valorii Proprietății

Piatra naturală a fost un simbol al durabilității și luxului de-a lungul istoriei. Folosită de civilizații antice în construcția de monumente și clădiri, aceasta...
dezinsectie

Acțiuni de dezinescție pentru combaterea țânțarilor, larvicidare și tratamente fitosanitare anunțate...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă demararea unor acțiuni de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, larvicidare și tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor...

Acțiunile de dezinsecție pentru combatere a căpușelor din Brașov au fost...

Din cauza vremii nefavorabile Coral Impex a anunțat reprogramarea acțiunilor de dezinsecție pentru combaterea căpușelor din Brașov. În conformitate cu Programul Unitar de Acțiune și...

Coral impex începe acțiunile de dezinsecție în Brașov pentru combaterea țânțarilor...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă demararea acțiunilor de dezinsecție în Brașov pentru combaterea țânțarilor și căpușelor de pe domeniul public...