Horoscop zilnic – 12 noiembrie 2019

Lună plină cu rezolvări. Lucrurile pe care le-am ținut la secret ies la iveală și o să ne eliberăm, o să ne facem viața mai ușoară și mai frumoasă. Vibrația zilei este 3 și o să ne bucurăm de înțelegere în cadrul relațiilor.

SCORPION

O să apară cineva care nu poate trăi fără voi și o să v-o spună, și se lasă și cu vreo cerere în căsătorie. Se poate să luați o decizie care vă frământă de multă vreme și să vă reorganizați în familie, să stabiliți și cum să cheltuiți banii sau cum să-i economisiți.

SĂGETĂTOR

Starea de bine o să fie dublată de speranța că o să puteți fi și voi fericiți că aveți un bun impresar în persoana lui Jupiter, anul ăsta, un fel de cupidon. Noutăți la serviciu. Poate vin și mai mulți bani. O să strângeți un capital ca să vă puteți cumpăra o casă, o mașină, să călătoriți.

CAPRICORN

Poate o să cheltuiți niște bani ca să vă luați lucruri noi prin casă și să le asigurați și copiilor aparatura de care au nevoie la școală. E cineva care vrea să vă coopteze într-o afacere și să lucrați la foc continuu, că nu se va putea altfel și se pare c-o să vă convingă.

VĂRSĂTOR

O să vă alăturați unui grup care se preocupă de binele celorlalți și o să puneți și voi umărul la ce fac ei acolo. Se poate să vi se mulțumească pentru calitatea muncii, să primiți un titlu, bani, zile libere sau un concediu plătit, ceva care să vă răsplătească așa cum meritați.

PEȘTI

O să luați bani sau echivalentul în produse, pentru excesul de muncă pentru serviciu și contul are de câștigat. E posibil să vă luați inspirația profesională din deplasare de undeva, dacă vă trimite conducerea cu treaba prin țară, sau străinătate.

BERBEC

Se poate să luați acei bani pentru care v-ați luptat în ultima vreme și să faceți acele cheltuieli mari pe care nu vi le permiteați sub nicio formă. O să vă cereți drepturile și n-o să lăsați nimic la voia întâmplării că sunteți hotărâți să vă impuneți punctul de vedere, să nu rămâneți în poziție de subordonare.

TAUR

O să lămuriți pe deplin ce se întâmplă în relația de cuplu și o să știți dacă sunteți pe punctul de a vă căsători sau nu. E agitație, dar o să faceți treabă bună. Ies la iveală niște lucruri care v-au stresat, v-au făcut să acționați poate greșit și vreți să îndreptați situația.

GEMENI

O problemă de sănătate se poate acutiza și să vă ia mult până să vă redresați. Cel mai bine e să faceți un consult medical. O să vă luptați pentru poziția voastră în ierarhia de la slujbă, poate dați un concurs ca să câștigați un proiect, o funcție, să vă crească salariul.

RAC

O discuție între patru ochi cu ființa iubita v-ar reda încrederea în viitorul relației, că ați făcut o alegere bună. E posibil să intrați în vizorul șefilor pentru o funcție pe care o puteați primi de la începutul anului viitor. Important este că v-au fost remarcate eforturile și rezultatele.

LEU

Se poate să vă caute cineva care-și dorește să fiți împreună și o să vă spună inima ce răspuns să-i dați. Voi o să faceți echipă cu cineva care vă împărtășește o pasiune și o să fie un câștig sufletesc. O să vă întalniți mai des de-aici înainte ca să vă destindeți.

FECIOARĂ

E momentul să descoperiți o metodă mai bună de comunicare cu anturajul și cu partenerul de cuplu, ca să fiți la unison, să vă armonizați. O să vă luptați pentru drepturile voastre și o să vi le și câștigați, cu condiția să dați dovadă de diplomație, să urmați regulile ca să nu încasați vreo amendă.

BALANȚĂ

E posibil să apară cineva care să vă dea toată viață peste cap și să vă și placă noul fel de a trăi, să fie ceva cu totul neașteptat. Poate vă mobilizați să faceți o schimbare în viața personală, să vă așezați la casa voastră, să vă luați o locuință, să vă duceți poate, și la alt serviciu.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...