Horoscop zilnic – 8 noiembrie 2019

E sărbătoare, cerul e deschis, luăm de-acolo inspiraţie, speranţă şi facem ce-avem nevoie cu ele. Vibraţia zilei este 8 şi avem o atitudine corectă față de bani.

SCORPION

E posibil să mai facem rost de nişte bani şi să vă suplimentaţi veniturile să vă puteţi mişca în timpul liber. Vă ocupaţi de casă, de familie, dar şi de voi şi dac-aveti ocazia să plecaţi pe undeva o s-o faceţi c-aveţi nevoie de o ieşire în lume, să vedeţi şi alte locuri.

SĂGETĂTOR

E o grupare care vrea să vă asimileze ca să faceţi front comun, să obţineţi nişte fonduri, sau să deschideţi nişte uşi. Voi o să va-ngrijiti de sănătate, de înfăţişare, o să investiţi nişte bani ca să vă remontaţi, c-aţi văzut, probabil nişte semne de oboseala pe care vreţi să le ştergeţi.

CAPRICORN

O să apară cineva în viaţa voastră, poate şi apărut deja, şi o să rescrieţi filă cu filă povestea voastră de cuplu. Poate o să ieşiţi la vedere, să etalaţi ce-aţi lucrat ca să beneficiaţi de câştigul pentru care aţi muncit vreme îndelungată – asta pentru c-aţi stat prea mult în zona de umbră.

VĂRSĂTOR

O să vă interesaţi de un nou domeniu de studiu, poate faceţi o specializare pentru vă doriţi o anume meserie şi e şi bine plătită. Se-anunţă bani şi poate o porniţi la drum fără nimic aranjat, ca să schimbaţi aerul, peisajul, să cunoaşteţi lume nouă c-aţi vrea să aflaţi lucruri noi, incitante.

PEŞTI

Se pare c-o să primiţi o invitaţie la un eveniment monden şi o să mai treceţi şi voi în revista manifestările de pe scenă socială. Poate vin şi la voi nişte bani despre care nu ştiaţi nimic şi o să-i folosiţi în week-end, să ieşiţi cu ai voştri la plimbare, să vă duceţi într-o staţiune turistică.

BERBEC

E posibil să luaţi nişte bani care-or să vă scoată dintr-un impas şi o să ieşiţi cu ai voştri zilele – astea pe unde-o să fiţi invitaţi. Se pare c-aveţi o agendă încărcată şi o să faceţi şi treaba, la serviciu, acasă, o să vă-ntâlniţi şi cu prietenii măcar o oră, doua diseară, dacă mâine nu va mai duceţi la serviciu.

TAUR

Se poate s-apara o ofertă de lucru pe care s-o luaţi în calcul, s-o analizaţi şi să daţi răspunsul de luni încolo, sau după 20 noiembrie. Or să vă ia prietenii cu ei pe la onomastică, aniversări şi o să vă destindeţi, după o săptămână încordată, o să vă refaceţi starea de spirit.

GEMENI

O să luptaţi pentru o relaţie care simţiţi că mai are potenţial s-o readuceţi în actualitate pentru că s-au schimbat multe în bine. Se pare c-o să vă puneţi casa la punct să profitaţi de timpul liber din week-end poate-o s-aveţi şi musafiri zilele astea şi cu-atât mai mult vreţi să fie totul aranjat.

RAC

O să vă implicaţi într-o activitate recreativă în care să-şi găsească locul şi copiii c-aveţi nevoie de un timp de calitate împreună cu ei. Poate-o să investiţi nişte bani ca să vă luaţi haine, să fie o schimbare de look pentru că aveţi nevoie de ceva fresh, care să va-ntinereasca.

LEU

O nouă dragoste la orizont, poate fi o mare pasiune şi să ajungeţi şi la căsătorie dacă va fi un crescendo vizibil. Se poate să mai cheltuiţi nişte bani cu maşina, şi să o şi porniţi la drum dacă v-aţi pus la adăpost din punctul ăsta de vedere. Verificaţi şi contul – să aibă ceva rezerve.

FECIOARĂ

Se poate să luaţi lucruri noi pentru casa, c-o fi un prilej anume – poate v-aţi mutat, sau aveţi un mega-eveniment acasă. Intraţi la cheltuiala – şi vă achitaţi de toate obligaţiile față de stat, şi fațăde cunoscuţi, luaţi cadouri, faceţi aprovizionarea şi vedeţi cu ce mai rămâneţi.

BALANŢĂ

O să plecaţi într-o excursie ca să mai vedeţi şi alte peisaje, să vă luaţi inspiraţia din altă parte, să daţi refresh total. O s-aveţi o întrunire cu grupul şi poate le pregătiţi o surpriză unor prieteni care sărbătoresc ziua de nume, ori altceva, un succes de ultima oră.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...