Horoscop zilnic – 5 noiembrie 2019

O zi cu rezolvări. O să ne putem bucura de o serie de reuşite pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată, dar cu folos. Vibraţia zilei este 5 şi o să ne prindă bine un pic de spirit de aventură.

SCORPION

O să puteţi repara o relaţie de dragoste sau o amiciţie şi o să ţineţi cont de părerea celuilalt, să nu se mai simtă singur/ă. Vă reuşesc demersurile care ţin de studii, de o muncă de cercetare, poate scrieţi, compuneţi, o s-aveţi inspiraţie şi-o s-aveţi succes şi la interviu.

SĂGETĂTOR

Vă puteţi întâlni şi voi cu cineva de care depinde viaţa voastră sentimentală şi să vă faceţi un viitor împreună. Sunteţi într-o perioadă de reinventare, sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme dar n-aţi avut timp sau bani să le faceţi, acum însă e timpul lor.

CAPRICORN

Se poate să se vină cu o ofertă de lucru şi să nu vă displacă, nici natura activităţii şi nici banii. S-ar putea să vă intre nişte bani şi-o s-aveţi de cheltuială dacă vreţi să plecaţi pe undeva, într-o excursie, ori poate ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu, în termen.

VĂRSĂTOR

E cineva de la drum care vrea să aveţi nişte preocupări comune, poate fi o afacere sau e un hobby, împărtăşiţi aceleaşi preferinţe. Se finalizează o situaţie, încasaţi bani, luaţi aprobări, vă mutaţi în casă nouă, ori vă duceţi la alt serviciu, e ceva început mai demult şi care abia acum se definitivează.

PEŞTI

Vă faceţi program de ieşit la plimbare, în societate, cu fiinţa iubită ca să aduceţi armonie în relaţie, ca să puteţi merge mai departe. O sumă de bani, fie ea şi măruntă vă poate intra în cont şi să returnaţi şi voi datoriile dac-aveti aşa ceva, se reglează, practic, situaţia financiară.

BERBEC

Relaţia voastră de cuplu poate fi rescrisă, măcar pe alocuri, şi o să intraţi într-o nouă etapă de înţelegere, la alt nivel. Poate aţi ales o destinaţie de minivacanţă şi-i luaţi şi pe prieteni ca să fie distracţie garantată şi să vă refaceţi fizic şi psihic că v-o fi ajuns şi pe voi oboseala.

TAUR

Cineva dintr-o mai veche relaţie are nevoie de nişte explicaţii suplimentare, pentru că n-a înţeles de ce v-aţi despărţit şi poate vrea să vă împacati. Nişte parteneri de afaceri insistă să lucraţi împreună să prelungiţi un contract şi să vă asiguraţi un venit suplimentar şi e promiţătoare oferta – vă gândiţi.

GEMENI

Problemele casei par să nu se mai termine şi poate rugaţi pe cineva să vă mai ajute, să puteţi respira. Vă puteţi asocia cu cineva şi să lucraţi ceva de plăcere, să fie chiar un succes şi să mai colaboraţi şi cu altă ocazie că merge bine treaba la patru mâini.

RAC

Se poate să le căutaţi altă şcoală copiilor, sau poate de grădiniţă nu sunteţi mulţumiţi şi vă interesaţi de ceva mai bun. O să daţi o raită pe la magazine să luaţi câte ceva pentru casa şi să rezolvaţi acest segment, să va-ngrijiti şi de sănătatea voastră, a celorlalţi din familie.

LEU

Poate aveţi ceva de discutat cu partenerul de cuplu şi ieşiţi la o cafea, să fiţi pe teren neutru ca să puteţi lua cea mai bună decizie. Un coechipier de afaceri a găsit ceva care s-ar putea să vă intereseze şi pe voi, să lucraţi, cu condiţia s-aveţi nişte ore libere să puteţi face rost de bani.

FECIOARĂ

Se poate să vă invite cineva în plimbare prin străinătate pe undeva şi să fie un punct de plecare într-o relaţie pe gustul vostru. Noutăţi la slujbă, e mai mult de lucru, dar vor fi şi bani, o să fiţi şi apreciaţi de către şefi şi colegi şi o să intraţi într-o altă etapă de viaţa profesională.

BALANŢĂ

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva de care să vă simţiţi atraşi, iar dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet s-ar putea s-o găsiţi. Vouă o să vă meargă şi mai bine în relaţia sentimentală dacă o să faceţi salalom printre reproşuri, c-aveţi nevoie de stabilitate emoţională, de armonie în relaţie.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...

La Cocoș deschide al patrulea supermarket, în Brașov

Supermarket La Cocoș, lanțul de magazine născut la Ploiești, se extinde și va deschide al patrulea magazin în Brașov. Anul trecut, supermarket La Cocoș...
algabeth

Piatra Naturală: Fundamentul Sustenabilității în Construcții

Într-o lume aflată în continuă căutare de soluții durabile, piatra naturală se reafirmă ca fiind nu doar cel mai vechi, dar și unul dintre...
parccuri noi brasov

Două noi parcuri vor fi amenajate în Brașov

Primarul Allen Coliban va prezenta Consiliului Local indicatorii tehnico-economici pentru parcurile de pe strada Lânii și Cetățuie Unul dintre obiectivele Municipalității este acela de a...
sala de operatii

Spitalul Judeţean Brașov efectuează doar operaţii de urgenţă în următoarea săptămână

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov nu se vor mai efectua intervenţii chirurgicale timp de o săptămână, decât în caz de urgenţe,...
elevi scoala

Brașov: Din acest an, elevii din unitățile de învățământ în care...

La ultima procedură de închiriere a unui spațiu pentru relocarea temporară a activității școlare, primăria a primit două oferte, dintre care una a fost...