Horoscop zilnic – 1 noiembrie 2019

O zi frumoasă. Oricâte planuri ni s-ar da peste cap tot o să găsim varianta optimă ca să ieşim la aer, să ne distrăm şi să-i avem în preajmă şi pe cei dragi. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume.

SCORPION

Poate aflaţi unde-o să plecaţi peste câteva ore – vă face o surpriză partenerul de cuplu. O să puteţi rezolva şi lucruri importante şi mărunţişuri şi-o să faceţi ceva şi pentru sufletul vostru, să aveţi o stare de spirit şi mai bună.

SĂGETĂTOR

Poate pentru că apare cineva în viaţa voastră o să fiţi într-o formă de competiţie şi ca scoşi din cutie, pentru că veți da refresh înfăţişării. E o efervescentă la voi şi o să aveţi chef să plecaţi din oraş, să vă vedeţi cu prieteni mai vechi, mai noi, să vă distraţi, c-aveţi nevoie de un respiro, plimbare, shopping, spectacole.

CAPRICORN

O să plecaţi pe undeva într-o companie selectă, poate fi şi o deplasare de serviciu şi să vă faceţi cunoscute ideile, proiectele într-un cadru anume. Se poate să faceţi diverse achiziţii, să înlocuiţi câte ceva prin casă, ori vă luaţi o maşină, pare-se că intraţi la cheltuiala şi o să se cam subţieze contul.

VĂRSĂTOR

Vi se pregătesc nişte surprize, şi o să fiţi şi voi pe recepţie să interveniţi la momentul oportun cu o idee, o strategie. Poate vă răzgândiţi în privinţa unei plecări cu trenul, sau cu autocarul şi alegeţi alt mijloc de transport, iar dacă vă urcați la volan, mare atenţie, să nu luaţi vreo amendă.

PEŞTI

Poate primiţi o sumă de bani, ori nişte bonuri valorice pentru ce-aţi muncit pân-acum şi o să daţi drumul unui proiect nou nouţ. O s-ajungeţi cumva în centrul atenţiei pentru că o s-aveţi şi inspiraţie şi-o să dispuneţi şi de nişte mijloace să vă puneţi în evidenţă nişte calităţi.

BERBEC

O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie de cuplu şi să evitaţi de aici încolo greşelile care v-au dus la separare. E bine să vă căliţi răbdarea, să nu-l scoateţi din sărite pe partener şi să vă faceţi program comun ca să vă şi destindeţi, să vă distraţi, în puţinul timp liber pe care-l aveţi.

TAUR

Relaţia cu partenerul de cuplu va câştiga nişte plusuri pentru c-o să ştiţi când să verbalizaţi nişte adevăruri. O problemă de familie vă poate pune pe drumuri şi să plecaţi pe nepusă masă undeva mai departe de casă şi să rămâneţi peste noapte c-o să fie nevoie de voi.

GEMENI

Şi voi o să perfectaţi relaţia cu partenerul de cuplu, chiar e an bun de căsătorie şi-o să fie o relaţie sudată. Voi puteţi întâlni pe cineva la o întrunire amicală şi să vă vedeţi în următoarele zile cu acea persoană pe la diverse evenimente ca să vedeţi dacă vă armonizaţi, sau nu.

RAC

Se poate să treacă diseară cineva pe la voi şi să puneţi la cale un eveniment care-o să aibă loc în familia voastră în curând. Poate le veniţi în ajutor unor rude care locuiesc la o distanţă de câteva ore de voi şi dacă e posibil o să înnoptaţi acolo, mai schimbaţi şi peisajul, o să fie bine.

LEU

Poate va înnoiți casa, ori v-aţi propus să faceţi altceva cu banii din cont, să-i strângeţi pentru o nuntă sau pentru un botez. Prietenii vă scot pe la evenimente, poate încropiţi şi o afacere, aşa, din mers, şi o să lucraţi după orele de program, dar în aşa fel încât să nu vă fie afectată familia.

FECIOARĂ

Un partener de afaceri insistă să acceptaţi o colaborare, deşi aţi refuzat iniţial, el tot mai spera şi poate va convinge. Poate convocaţi rudele apropiate zilele astea şi să chefuiţi, dar şi să puneţi la punct nişte aspecte care ţin de o casă, de o petrecere la care e bine să contribuie toată lumea cu câte ceva.

BALANŢA

Apare cineva cu carisma şi va fi o atracţie reciprocă, şi cu şanse mari de a forma un cuplu şi-o să vă înţelegeţi. E posibil să luaţi mai mulţi bani pentru că lucraţi în particular şi să aveţi şi pentru mondenităţi, să vă duceţi într-o excursie, şi peste graniţă, eventual.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...