Horoscop zilnic – 31 octombrie 2019

Astăzi va fi o zi reuşită. O să găsim nişte resurse nebănuite în interiorul fiinţei noastre şi o să le putem folosi cu succes. Trebuie doar să le accesăm. Vibraţia zilei este 4 şi o să acordăm atenţia cuvenită familiei.

SCORPION

O să faceţi echipă cu cineva şi la treabă şi la distracţie, poate fi o persoană pe care s-o cunoaşteţi în orice moment. Se poate să luaţi o sumă importantă de bani, poate ați cerut unei bănci un împrumut şi o să faceţi ceva cu ei, daţi avansul pentru o casă, o maşină, sau achitaţi taxe şcolare.

SĂGETĂTOR

Se poate să primiţi o ofertă de lucru, poate chiar un avans financiar şi o să vă descurcaţi mult mai bine cu banii. O veste bună, o prezenţă plăcută, o să vă treziţi şi cu vreun cadou, poate o fi o invitaţie la plimbare de mâine-ncolo într-o staţiune de agrement, să vă destindeţi.

CAPRICORN

O vorbă, un gest, ceva o să vă facă un declic sufletesc şi să v-ajute să readuceţi în viaţa voastră pe cineva care v-a lipsit. Se-aşteaptă de la voi implicarea într-un proiect care v-ar aduce nişte beneficii mai mari decât credeţi, aşa că nu trataţi subiectul cu indiferenţă.

VĂRSĂTOR

O să vă bucuraţi de un ajutor substanţial din partea cuiva care vă respectă, vă apreciază şi o să fiţi scutiţi de nişte eforturi. O să primiţi nişte bani, din surse colaterale, poate fi o finanţare şi să vă descurcaţi cu cheltuielile de tot felul din perioada asta.

PEŞTI

Se observă o recompensă – poate fi bănească, dar şi de alt gen, declarativ doar şi să primiţi aplauze, să fiţi lăudaţi la scena deschisă. Bine-ar fi să deveniţi mai grijulii cu sănătatea şi să vă dozaţi eforturile, să nu se acutizeze vreo boală, să nu vă luptaţi cu vreo suferinţă.

BERBEC

Poate v-aţi făcut o programare la medic şi o să verificaţi starea sănătăţii, ca să fiţi în cea mai bună formă, s-aveţi parte de succese. Se poate să renunţaţi la un contract de muncă în favoarea altui job de la care o să luaţi mai mulţi bani şi poate or mai fi şi alte avantaje.

TAUR

E cineva care vrea să fiţi împreună şi vă face curte, se insinuează în viaţa voaastră şi vrea să vă atragă atenţia în fel şi chip. O să faceţi echipă cu nişte oameni care vă susţin din toate punctele de vedere şi o să daţi randament bun, să mai puteţi face progrese în cariera şi să vă iasă şi bani.

GEMENI

Relaţia cu partenerul de cuplu poate-a atins acel nivel în care să apară, ca un firesc, nevoia de căsătorie. Se observă o mai bună comunicare cu şefii, ori să vă dea ce-aveţi nevoie şi o să munciţi cu mai multă tragere de inimă că frustrările n-or să-şi mai aibă rostul.

RAC

Se poate să renegociati un contract şi să-l prelungiţi doar dacă apar elemente suplimentare – favorabile. Poate se rezolvă mai multe lucruri deodată şi o să vă reamenajaţi locuinţa, mai reparaţi ceva şi pe lângă, un garaj, un atelier, şi banii or să se evapore.

LEU

Sfera sentimentală e colorată frumos şi poate o să vă îndrăgostiți, ori relaţia de cuplu o să fie şi mai armonioasă. O idee poate prinde viaţă şi să vă puneţi în valoare un talent ascuns, ori poate prea puţin etalat – şi o să găsiţi un culoar de afirmare şi e posibil să luaţi şi bani.

FECIOARĂ

E o perioadă bună pentru studii, evaluări, examene şi alte probe practice şi o să ştiţi cum să-i îndrumaţi şi pe copii. Poate vă ocupaţi de casă, schimbaţi lucruri vechi cu altele noi ca să daţi refresh locuinţei, poate chiar vă mutaţi în altă locuinţa şi o să cumpăraţi totul de la A la zet.

BALANŢA

O invitaţie la drum, poate plecaţi într-un city break şi o să vă prindă bine să schimbaţi aerul, peisajul. O să câştigaţi rapid, şi probabil uşor banii în perioada asta şi la fel de fulgerător o să-i şi cheltuiţi c-apar neprevăzute şi pe care nu le puteţi ignora.

Sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...