Horoscop zilnic – 29 octombrie 2019

Reușite azi. Lucrurile bune vin spre noi, o să avem și noi de transmis mesaje care să-i bucure pe cei din jurul nostru și o să fie acolo, un declic sufletesc. Vibrația zilei este 11, număr maestru și o să atingem un prag al înțelepciunii.

SCORPION

Se poate să vă mai ocupați și de voi, să vă înnoiți, să vă duceți și pe la diverse saloane de înfrumusețare pentru că meritați. Apar vești bune, poate ieșiți la socializare și aflați acolo diverse lucruri care v-ar ajuta fie în profesie, fie în viața personală și o să vă reinventați.

SĂGETĂTOR

Prietenii vor să vă implicați într-o acțiune de grup și disponibilitate o să aveți pentru așa ceva. Pe voi sănătatea ar trebui să vă preocupe în mod special și să faceți analize medicale, să luați și un tratament dacă vă prescrie ceva medicul, să fiți în formă.

CAPRICORN

Se poate să aibă loc o întrunire amicală și să vă organizați pentru o plecare la sfârșit de săptămână într-o excursie pe undeva. Se poate să dați un examen, să vă înscrieți într-un concurs pentru ocuparea unui fotoliu de șef și o să vă puneți toată măiestria la bătaie să dați o lovitură de imagine.

VĂRSĂTOR

O să vă uniți forțele cu ale unor colegi de breaslă să puneți pe roate o afacere care o să vă aducă succes și bani. Și vouă vi se pregătește o nouă postură și o să vă achitați onorabil de toate modificările și o să vă acapareze interesul și o afacere particulară. 

PEȘTI

Poate vă cheamă cineva în străinătate în plimbare, la muncă, la studii, oricum va fi o experiență care o să vă prindă bine. Poate va trebui să găsiți o soluție rapidă să achitați o factură ori o fi o rată la bancă. E ceva care înghite mulți bani, dar n-o să rămâneți descoperiți.

BERBEC

O să vă faceți curaj să vorbiți deschis cu partenerul de cuplu și să spuneți ce vă deranjează și de ce ați mai avea nevoie carelația să meargă. Se poate să fie nevoie să consultați un avocat, un notar, să vedeți de ce acte aveți nevoie ca să intrați în posesia unor bunuri, a unei moșteniri, să fie totul legal. 

TAUR

E posibil să duceți la alt nivel comunicarea cu partenerul de cuplu și să devină evident faptul că vreți să vă căsătoriți. Se poate să negociați, la sânge, dar cu diplomație, un contract care se poate întinde pe o distanță mare de timp și să-l și semnați până pe 31, dacă vreți să meargă totul șnur.

GEMENI

O problemă de sănătate se rezolvă și o să treceți, probabil, printr-o serie de investigații și un tratatment ca să vă restabiliți starea organismului. S-au adunat cam multe și la serviciu și acasă, că toți ai voștri au nevoie de câte ceva de la voi și o să fiți într-un ritm alert, dar e în stilul vostru și o să vă descurcați.

RAC 

Se poate să aveți o bucurie din partea copiilor, că au câștigat un concurs, că au trecut în altă etapă, că au făcut progrese la școală. Se poate să vă descoperiți noi valențe și să puneți în operă ceva care să vă reprezinte, să fie amprenta personală și să fie bine cotat produsul, să vă aducă succes.

LEU

E posibil să faceți un consiliu de familie, să vedeți cum să vă drămuiți banii ca să acoperiți toate cheltuielile casei și să stabiliți prioritățile. Apar niște cheltuieli. Poate mașina are nevoie de niște reparații, sau pe acasă s-or fi stricat diverse și trebuie să le înlocuiți ca să eliminați disconfortul.

FECIOARĂ

O să completați diverse acte ca să intrați într-o competiție sau să dați drumul unei afaceri de la care aveți mari așteptări. O să trebuiască probabil să scoateți o sumă mai mare din cont, poate pentru că o să cumpărați ceva scump, sau o fi o datorie către bancă, o rată, poate două de care să vă achitați. 

BALANȚĂ

Poate vi se plătesc niște bani din urmă și o să tot adunați niște sume în cont, și poate-i țineți sub cheie, să fie fondul vostru tabu. E un proiect care o să vă acapareze, dar sunteți dispuși să investiți multă energie și resurse interioare ca să stoarceți tot ce se poate, să vă fie garantat succesul.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

23 de proiecte sportive vor fi finanțate, în acest an, de...

În urma contestațiilor depuse, alte două proiecte au intrat pe lista proiectelor finanțate prin Ghidul sportiv. Primăria Brașov a publicat, astăzi, lista cu cele 23...

Proiectul primăriei Brașov de a asigura independența energetică pentru consumul public...

Proiectul Primăriei Brașov de construire, în Stupini, a unui parc fotovoltaic de 20 de MW a primit avizul Comisiei de circulație. Această instalație de...

A murit Tina Turner

Tina Turner, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, a murit astăzi. Avea 83 de ani. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt...

Cetățuia s-a întors în proprietatea brașovenilor

Cetățuia Brașovului a revenit oficial în proprietatea orașului, după ce Guvernul a aprobat miercuri hotărârea prin care monumentul este transmis din domeniul public al...

Primăria Brașov modernizează locurile de joacă din cartiere și pe cele...

Municipalitatea a lansat licitația pentru achiziția de echipamente pentru locurile de joacă din parcurile brașovene și pentru dotarea unor unități de învățământ. Valoarea estimată...

Federația Centrală a Meșteșugurilor Germane își oferă expertiza în crearea campusului...

Cea mai puternică structură asociativă din Germania care reprezintă meseriile poate fi partener în organizarea celei de-a doua ediții EDU.DUAL. Primarul Allen Coliban a discutat...

Săptămâna verde pentru copiii din creșele brașovene

Peste 700 de copii cu vârste de până la 3 ani, din cele 9 creșe brașovene, au avut câteva zile pline de activități dedicate...

Primăria Brașov va finanța proiectele dedicate special copiilor și tinerilor

Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică Ghidul pentru finanțarea nerambursabilă pentru concursul local de proiecte pentru copii și tineri. Pentru a putea susține inițiativele...