Horoscop zilnic – 28 octombrie 2019

Lună nouă şi provocări. O să ni se îndeplinească dorinţa pe care ne-o punem în minte şi lucrăm la ea, să crească frumos, udată la rădăcină. Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva, cu dreptul.

SCORPION

O posibilă reuşită la un examen, o să faceţi un pas înainte în cariera – şi se poate să fiţi deschizători de drumuri într-un domeniu. Noi provocări, de luni aşa, care vă vor ţine în priză şi o să faceţi, probabil, nişte alegeri până la sfârşitul zilei, c-o fi venit scadenţa pe ici, pe colo.

SĂGETĂTOR

Poate vă decideţi dacă veţi lucra în particular, sau o să păstraţi timpul liber pentru voi şi ai voştri. La voi se precipită nişte lucruri şi poate-o să vă remarcaţi prin ceva anume, o să fie un soi de recunoștere a valorii şi vor veni şi mai mulţi bani.

CAPRICORN

Vi se dă ok-ul pentru o afacere care poate însemna rampa voastră de lansare şi de succes în carieră. Şi vouă vă vor intra nişte bani şi se poate să-i cheltuiţi c-aţi tot amânat nişte cumpărături, dar dacă tot aveaţi de gând să le luaţi n-o să vă dea bugetul peste cap.

VĂRSĂTOR

Poate vă invită cineva de pe-acum să ajungeţi la sfârşit de săptămână, ori poate chiar într-o scurtă vacanţă să vă recuperaţi. Se poate să faceţi progrese în privinţa actelor pe care vreţi să le prezentaţi la bancă, asta ca să luaţi un credit şi să vă puteţi cumpăra o casă.

PEŞTI

Se pare că s-a-ntâmplat ceva care va face să vă gândiţi serios la căsătorie, la copii, c-aţi atins un moment de graţie. Vă invita cineva la o festivitate, poate să fie şi o trataţie de ziua aniversară, e de ieşit la socializare pentru că pare să fie ceva special.

BERBEC

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să se-aşeze, să simţiţi, în sfârşit armonia de care-aveți nevoie. O să relaţionaţi cu şefii, cu sponsorii, ca să obţineţi tot ce e necesar ca să vă puteţi dezvolta afacerile, să ia amploare pentru că simţiţi că sunteţi într-un vârf de formă.

TAUR

Se poate să realizaţi abia acum cât de mult vă iubeşte partenerul de cuplu şi de câte lucruri e în stare pentru voi – o să vă surprindă. E un moment bun să vă găsiţi ceva nou de lucru, să încercaţi şi altceva c-aveţi susţinere din partea lui Uranus şi o să vă găsiţi drumul, veţi avea călăuze.

GEMENI

Poate puneţi deoparte banii pe care o să-i primiţi ca să vă luaţi o casă ori poate-aveti nevoie de o maşină nouă, sau s-o duceţi la reparat pe cea pe care-o aveţi. Sunt câteva aspecte legate de viaţă de familie care se cer rezolvate şi e de vorbit şi de luat o decizie după ce toată lumea-şi va spune părerea.

RAC

Se activează sfera afectivă şi o să puteţi întâlni pe cineva cu care să fiţi compatibili şi să construiţi, frumos, o relaţie. Se poate să luaţi parte la nişte activităţi care v-ar scoate la iveală nişte calităţi care v-ar aduce nişte bani picaţi la momentul potrivit c-apar cheltuieli în exces.

LEU

Poate abia acum aveţi condiţii mai bune de trăi şi vă doriţi un copil, sau mai mulţi – c-aşa e programul vostru de viaţă – cu dragoste pentru copii. O rezolvare, poate cu casa, veți fi primit un credit şi daţi avansul ca să şi intraţi în posesia contractului de cumpărare, ceva se-ntâmplă de-o să scăpaţi de un stres.

FECIOARĂ

Poate faceţi un efort financiar să-i duceţi pe copii la nişte cursuri speciale să-şi descopere şi să-şi cultive talentele ascunse. Şi voi puteţi legaliza o situaţie şi să vă transferaţi la alt serviciu, sau poate la altă şcoală, dacă nu cumva aveţi de gând să vă mutaţi în altă locuinţa.

 BALANŢA

Se poate să apară o nouă oportunitate de a câştiga bani şi să aveţi un nivel de trai mai ridicat să faceţi nişte achiziţii de valoare. Voi sunteţi angajaţi în mai multe proiecte şi o să fiţi expeditivi cu toate treburile ca să vă rămână timp şi pentru o ieşire cu partenerul de cuplu, cu prietenii, să vă mai şi destindeţi.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

23 de proiecte sportive vor fi finanțate, în acest an, de...

În urma contestațiilor depuse, alte două proiecte au intrat pe lista proiectelor finanțate prin Ghidul sportiv. Primăria Brașov a publicat, astăzi, lista cu cele 23...

Proiectul primăriei Brașov de a asigura independența energetică pentru consumul public...

Proiectul Primăriei Brașov de construire, în Stupini, a unui parc fotovoltaic de 20 de MW a primit avizul Comisiei de circulație. Această instalație de...

A murit Tina Turner

Tina Turner, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, a murit astăzi. Avea 83 de ani. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt...

Cetățuia s-a întors în proprietatea brașovenilor

Cetățuia Brașovului a revenit oficial în proprietatea orașului, după ce Guvernul a aprobat miercuri hotărârea prin care monumentul este transmis din domeniul public al...

Primăria Brașov modernizează locurile de joacă din cartiere și pe cele...

Municipalitatea a lansat licitația pentru achiziția de echipamente pentru locurile de joacă din parcurile brașovene și pentru dotarea unor unități de învățământ. Valoarea estimată...

Federația Centrală a Meșteșugurilor Germane își oferă expertiza în crearea campusului...

Cea mai puternică structură asociativă din Germania care reprezintă meseriile poate fi partener în organizarea celei de-a doua ediții EDU.DUAL. Primarul Allen Coliban a discutat...

Săptămâna verde pentru copiii din creșele brașovene

Peste 700 de copii cu vârste de până la 3 ani, din cele 9 creșe brașovene, au avut câteva zile pline de activități dedicate...

Primăria Brașov va finanța proiectele dedicate special copiilor și tinerilor

Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică Ghidul pentru finanțarea nerambursabilă pentru concursul local de proiecte pentru copii și tineri. Pentru a putea susține inițiativele...