Horoscop zilnic – 24 octombrie 2019

O să avem spor şi la treabă dar şi la preocupările care ne fac plăcere, putem aprofunda şi nişte studii şi s-avem vreo revelaţie. Vibraţia zilei este 6 şi o să fie armonie în jurul nostru.

SCORPION

O să daţi curs unei invitaţii să plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână, la distracţie, cu prietenii. Se-anunţă o zi încărcată şi o să fie nevoie să vă acordaţi şi un respiro ca să vă destindeţi, să nu v-ajungă starea de epuizare.

SĂGETĂTOR

V-aţi putea descoperi un hobby care să v-ajute să descărcaţi tensiuni şi să regăsiţi plăcerea jocului, să vă folosiţi imaginaţia. Vă asociaţi cu nişte oameni care se pricep la afaceri şi o să vă descurcaţi frumos cu toate demersurile, şi-o să vă sporiţi veniturile.

CAPRICORN

Se observă o reuşită în plan profesional, o recompensă bănească pentru o muncă de echipă, şi se-adună un capital. Se pare c-o să vă bucuraţi de un ajutor substanţial din partea unui grup de oameni cărora le-aţi fost şi voi aproape cândva şi o să fie salvator gestul.

VĂRSĂTOR

Se poate să fiţi invitaţi la nişte mondenităţi şi o să aflaţi lucruri noi care să vă lărgească orizontul profesional. E posibil să vă treziţi cu o provocare extraprofesională şi o să vă lăsaţi poate alte treburi ca să dedicaţi timp şi interes acestei activităţi.

PEȘTI

Se întrezăreşte un program de week-end, cu o plecare în grup, poate e vreun sărbătorit care v-aşteaptă undeva prin ţară. O definitivare, primiţi un accept, luaţi o notă bună la un examen, vi se dă vreo primă şi o s-aveţi o altfel de motivare ca să vă continuaţi munca.

BERBEC

Se poate să primiţi un cadou şi să vă bucuraţi că persoana respectivă ține la voi, vă apreciază. Poate aveţi de perfectat şi voi un act notarial şi să vă puteţi muta într-o locuinţă, ori să plecaţi în vacanţă şi să luaţi şi copilul care poate e în grijă celuilalt părinte.

TAUR

Se poate să apară cineva în viaţa voastră şi să aveţi cu cine să împărţiţi bune şi rele, că singuri nu vă place să trăiţi. Se poate detensiona atmosfera din viaţa de familie şi o să vă puteţi înţelege, o să vă faceţi program comun şi o să vă împărţiţi responsabilităţile.

GEMENI

Vi se propune să vă ocupaţi de un proiect ambiţios şi o să fie un pariu cu voi să duceţi totul la bun sfârşit – e o provocare. Puteţi obţine nişte acte care să vă deschidă nişte uşi, să vă introducă în alt mediu, care să vă fie favorabil şi să vă dezvoltaţi frumos.

RAC

E an bun de căsătorie, aviz celor care n-au semnat, încă, certificatul şi o s-aveţi parte de o comunicare la un nivel superior. Un proiect de serviciu se poate să vă acapareze cu totul şi or să fie mulţumiţi şefii, poate vă propun spre avansare fără vreun concurs.

LEU

O să vă ocupaţi puţin şi de casă, mai eliberaţi un spaţiu, mai cumpăraţi o mobilă şi vă creaţi un alt confort. Intraţi la cheltuială, sunt acte, facturi, taxe, impozite, pare să fie o sumă mare de achitat şi probabil nici nu suportă amânare – dar găsiţi voi soluţii.

FECIOARĂ

Vi se face o ofertă de colaborare, dar nu păreţi convinşi că e ce-aveţi voi nevoie şi se pare că declinaţi oferta. Vouă vă pot intra bani şi o să daţi o raită pe la magazine, ori poate cumpăraţi online, dacă nu staţi prea bine cu timpul – sau vă e mai comod aşa.

BALANȚĂ

Vă scoate cineva la plimbare, la o cafea, se-ntrevede o relaţie şi trebuie văzut cum vă armonizaţi. Voi se pare c-o să faceţi un efort financiar să le luaţi copiilor ce le trebuie pentru şcoală, grădiniţă, poate-i trimiteţi şi într-o excursie sau îi înscrieţi la vreun club.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Pink Floyd – mai aproape de brașoveni și turiști la spectacolul...

„50 Pink Floyd -The Dark Side of the Moon” este creat special pe muzica celebrei formații britanice pentru a marca împlinirea a 50 de...

Acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare în luna octombrie, în Brașov....

Societatea Coral Impex SRL anunță acțiuni de dezinsecție și tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, plantații de trandafiri și buxus în...

Vrei să-ți amenajezi o baie cu piatră naturală? Câteva sfaturi pentru...

Dacă vrei să-ți amenajezi baia cu piatră naturală, sunt trei aspecte de luat în calcul: lumina, impermeabilizarea și întreținerea. stona.ro îți recomandă să alegi cu atenție tipul...

Din 25 septembrie reîncep procedurile de reatribuire a locurilor de parcare...

Primăria pune la dispoziția brașovenilor din cartierele Scriitorilor, Astra, Centrul nou, Răcădău și Șchei aproape 1.500 de locuri în parcările de reședință Din 25 septembrie...
groapa de gunoi

APM confirmă sesizările brașovenilor și ale primăriei: Există poluare olfactivă la...

Laboratorul mobil amplasat în cartierul Triaj a măsurat 14 depășiri ale limitelor maxime pentru hidrogenul sulfurat în 5 din cele 7 zile monitorizate. Primarul...

Elevii din Brașov care încep clasa pregătitoare vor primi pachetele cu...

Proiectul „Primul ghiozdan”, demarat de municipalitate în 2010, continuă și în acest an pentru elevii din clasa pregătitoare. De săptămâna viitoare, toate unitățile de învățământ...
rable brasov

Brașov: AFM a prelungit înscrierea pentru „Rabla local”

Până pe 29 septembrie 2023 ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritorial este noul termen până la care brașovenii se...
brasov

Primăria Brașov a obținut aproape 6 milioane lei nerambursabili, de la...

Finanțarea acoperă 23% dintr-un program mai amplu, prin care Brașovul va avea un sistem de iluminat public eficient, economic, inteligent și prietenos cu mediul Primăria...