Horoscop zilnic – 17 octombrie 2019

O zi destinsă. Se pare că o să fim mai atenți la ce se întâmplă în relația noastră de cuplu ca să o facem să rămână fresh, să existe un reglaj automat. Vibrația zilei este 8 și e bine să fim ceva mai economi, să strângem puțin cureaua.

BALANȚĂ

Sunteți puși pe fapte mari, să vă luați o mașină, să vă mutați, să vă căsătoriți sau poate vă schimbați serviciul. Aveți nevoie de o schimbare. O să plecați pe undeva, chiar și cu treabă, dar să vă și deconectați, că s-a acumulat prea multă oboseală.

SCORPION

O să primiți un accept, să luați bani de la bancă pentru o locuință sau poate începeți o afacere care să vă aducă profit, ori aveți nevoie de bani pentru școală. O să vă îngrijiți și de voi să ajungeți la medic, la analize, să urmați poate și niște proceduri, o gimnastică medicală, o fizioterapie, diverse.

SĂGETĂTOR

Se pot întâmpla diverse lucruri care să vă propulseze în carieră și să vă deschidă noi perspective, să vă autodepășiți,  că e un an special pentru voi. Se pare că o să plecați cu grupul într-o excursie mâine, poate e un eveniment prin țară și o să vă duceți cu prietenii.

CAPRICORN

Poate vi se încredințează o funcție care să vă ofere șansa să etalați și acele calități pe care, până acum n-ați avut ocazia să le scoateți la vedere și să le exploatați. Colegii, prietenii, or să vă întindă o mână de ajutor să terminați mai repede niște treburi sau să ajungeți la o destinație anume. 

VĂRSĂTOR

E cineva care nu mai poate de dorul vostru și vă cheamă prin țară sau în străinătate să-i faceți o vizită, să locuiți acolo, ori să vă căsătoriți probabil. O să aveți ceva de spus într-un cadru public și o să se țină cont de părerile voastre. Poate luați și un premiu.

PEȘTI

O să puteți legaliza o situație și să lucrați altundeva, să vă mutați la alt domiciliu, să începeți o specializare și poate plecați din țară. Se poate să investiți niște bani într-o casă, dacă tot vreți să vă căsătoriți sau să nu mai locuiți împreună cu părinții. O să fie o răscolire a banilor din depozitul bancar.

BERBEC

O să deveniți mai încrezători în forțele proprii și o să vă apucați de un proiect care să vă aducă beneficii, să vă asigure și banii pentru cheltuielile acestei perioade. O să câștigați niște bani care să vă ofere posibilitatea să petreceți câteva zile departe de casă, într-o stațiune turistică.

TAUR

Întrevedere cu cineva care vrea să colaborați ca să vă fie folosită măiestria, să iasă un lucru valoros din mâinile voastre și o să-i dați accept. O să vă răsfețe și pe voi cineva, o să vă scoată în oraș, ca să faceți cumva să fie și mai stabilă relația.

GEMENI

Se poate să fie mai mult de lucru la serviciu, să aveți și niște treburi pe acasă de rezolvat, dar să fie o oră, două și pentru sufletul vostru, să vă destindeți. Aveți toate șansele să vă recăpătați starea de sănătate, tonusul, dacă o să țineți cont de sfatul medicului și o să luați și tratamentul prescris.

RAC

O să aveți parte de un câștig. Poate ieșiți învingători dintr-un proces, vă recuperați banii, bunurile și o să vă eliberați de o mare povară. O să le faceți un serviciu unor rude sau prieteni. Îi duceți la un consult medical, le întoarceți gestul pe care l-or fi făcut și ei la un moment dat.

LEU

Se poate să vindeți ceva ca să faceți rost de bani sau cereți unei bănci un credit ca să rezolvați problema. Poate fi o urgență și nu puteți aștepta a la longue. Se poate să plecați într-o deplasare. O fi un congres, o întrunire a breslei și o să fie și un pic de vacanță, așa, intercalat.

FECIOARĂ

O să aveți de semnat acte, de făcut teme pentru la școală, să-i ajutați poate și pe copii sau să-i duceți la un club sportiv, ori pentru care manifestă ei înclinații și o să fie ocupați până peste cap. Reapare cineva dintr-o fostă relație ca să repare ce s-a stricat și să vă recucerească și trebuie spus da sau nu.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Coral Impex anunță efectuarea de tratamente fitosanitare în Brașov

SC CORAL IMPEX SRL, IN CALITATE DE PRESTATOR DE SERVICII DE DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, IN BAZA CONTRACTULUI DE PRESTARI SERVICII NR. 207/94518/29.06.2023 INCHEIAT CU...

Acțiuni de dezinsecție pentru combaterea capușelor anunțate de Coral Impex în...

Societatea Coral Impex anunță începerea unor acțiuni de dezinsecție, în perioada următoare, pe domeniul public din Brașov. Potrivit societății, acestea se vor desfășura în perioada...
stona

De ce merită să investești în decorarea locuinței cu piatră naturală....

Într-o lume în care sustenabilitatea și durabilitatea devin criterii esențiale în alegerile noastre cotidiene, piatra naturală se distinge ca o opțiune preferată pentru amenajări...
Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...

La Cocoș deschide al patrulea supermarket, în Brașov

Supermarket La Cocoș, lanțul de magazine născut la Ploiești, se extinde și va deschide al patrulea magazin în Brașov. Anul trecut, supermarket La Cocoș...
algabeth

Piatra Naturală: Fundamentul Sustenabilității în Construcții

Într-o lume aflată în continuă căutare de soluții durabile, piatra naturală se reafirmă ca fiind nu doar cel mai vechi, dar și unul dintre...