Horoscop zilnic – 14 octombrie 2019

Eforturi azi. Avem nevoie de curaj şi determinare ca să scăpăm de lucrurile care nu ne convin şi să le obţinem pe cele de care-avem nevoie. Vibraţia zilei este 5 şi curajul o să vină din încrederea pe care-o avem în noi înşine.

BALANŢĂ

O să faceţi nişte schimbări acasă, poate aveţi mai mult spaţiu şi luaţi altă mobilă, aparatură de uz casnic. O să vă puteţi găsi ceva de lucru în particular şi o să crească, o să vedeţi contul din bancă, o să aveţi un trai mai bun.

SCORPION

O să luaţi mai în serios relaţia cu cineva care se apropie din ce în ce de voi pentru că există chimie. Pe voi vă ofertează nişte oameni de afaceri să vă implicaţi în nişte proiecte care v-ar aduce un plus de notorietate, bani şi o serie de privilegii.

SĂGETĂTOR

E bine să fiţi mai grijulii cu sănătatea, să vedeţi cum staţi şi să interveniţi cu nişte medicamente dacă zice doctorul. Poate vă uniţi forţele cu ale unei formaţiuni care luptă pentru o cauză, se implica în diverse acţiuni de salvare a mediului, sau a unor oameni şi o să fie cu succes.

CAPRICORN

Sunt nişte colaboratori interesaţi de voi şi o să vă gândiţi dacă e de mers pe linia asta sau vă mulţumiţi cu jobul pe care îl aveţi. Vi se pot plăti nişte proiecte, ore suplimentare şi să vă rotunjiţi veniturile, să vă asiguraţi un nivel de trăi mai ridicat, c-aţi muncit mult pentru acest statut.

VĂRSĂTOR

Poate-o să plecaţi într-o deplasare ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu şi poate că şi familia are nevoie de ceva din zona respectivă. Aveţi inspiraţie şi o să puteţi pune în practică o idee, să vă dezvoltaţi chiar pe mai multe planuri şi să faceţi un salt în carieră, să câştigaţi un titlu.

PEŞTI

E cineva din străinătate care va duce dorul, vă cheamă în vizită şi o să vă duceţi că şi vouă vă e dor. O porniţi cu forţe proaspete într-o nouă aventură profesională şi o să păstraţi ritmul ca să vă luaţi banii la timp, să daţi randament maxim, să fie eficiență.

BERBEC

Reapare cineva care vă reproşează poate că n-aţi avut ochi şi pentru el/ea, mă rog, c-ar fi fost posibilă o relaţie de cuplu. O să faceţi un efort să vă puneţi de acord cu angajatorii, să lucraţi în tandem, să luaţi şi banii pe care contaţi, că n-aveţi chef de rateuri.

TAUR

Cu partenerul de viaţă au rămas nişte lucruri de luat în discuţie, ca să vă puneţi de acord, să fie armonie în relaţie. Voi se pare c-o să interacţionaţi cu şefii şi-o să obţineţi de la ei ce v-aţi propus, un salariu mărit sau în avans, o funcţie, o primă, ori o maşină de serviciu.

GEMENI

E cineva care vă iubeşte şi-o să v-o spună, şi se poate să fiţi şi voi pe acelaşi vibrato şi să rezonaţi la unison. O să daţi drumul creativităţii, poate-o să practicaţi un hobby în timpul liber şi o să vă activaţi o nouă dimensiune emoţională, care-o să vă restructureze pe dinăuntru.

RAC

Vă găsiţi şi voi un suflet care să vă-nțeleagă, să puteţi fi fericiţi şi să aduceţi pe lume şi un copil se poate. Se pare c-o să vă ocupaţi de interiorul locuinţei, mai reamenajaţi o încăpere, un etaj ca să vă simţiţi şi mai confortabil la voi acasă, şi să le faceţi pe plac şi alor voştri.

LEU

Poate-o să le fiţi cumva de ajutor unor rude care se mută, au vreun eveniment la care ar fi de dorit să puneţi umărul cu toţii ca să iasă frumos. O să vă interesaţi de şcoală, a voastră, a copiilor, sunt şi ceva taxe de achitat şi de ales opţionalele, iar unii dintre voi poate vreţi să schimbaţi grupă, să daţi diferenţe pentru alt an de studiu.

FECIOARĂ

Se poate s-aveţi de semnat nişte acte şi să intraţi în linie dreaptă cu toate demersurille importante. Şi voi o să vă concentraţi pe studiu, e un moment bun pentru asimilarea unor informaţii, poate faceţi şi practică, o să aveţi rezultate de top.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...