Horoscop zilnic – 10 octombrie 2019

O să putem regla un parteneriat de afaceri sau pe cel de cuplu şi să păstrăm echilibrul, să facem ca lucrurile să meargă şi de la sine. Vibraţia zilei este 1 şi o să punem piatră de temelie la un proiect de anvergură.

BALANŢA

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să locuiţi împreună, să vă căsătoriţi, să aduceţi pe lume copii. Puteţi da drumul proiectelor noi şi să vă bucuraţi de succes, să câştigaţi şi bani c-aţi convins nişte oameni să vi se alăture, să primiţi finanţare.

SCORPION

O să reactualizaţi acte fără de care nu mai puteţi accesa diverse zone şi o să fie ceva tevatura până să fiţi cu toate la zi. O să vă reinventaţi, veţi descoperi tot felul de lucruri noi pe care le puteţi face şi o să vă asiguraţi bani pentru cheltuielile masive pe care le-aveţi în perioada asta.

SĂGETĂTOR

Vă puteţi interesa de sănătatea voastră şi a celor din familie, ca să aveţi randament bun la slujbă şi să fiţi în formă, să vă şi distraţi. Se reface grupul de altădată şi o să ieşiţi pe la evenimente, în excursii şi o să fiţi conectaţi la energia acelor oameni şi-o s-aveţi mai multă inspiraţie.

CAPRICORN

Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment care poate fi rampa de lansare în carieră, să ajungeţi în top. Vi se dă ceva nou de făcut şi va fi o sursă de bani şi de apreciere din partea celor care poate că nu ştiau cât de valoroşi sunteţi.

VĂRSĂTOR

Poate aţi ales o destinaţie de minivacanţă şi o să-i anunţaţi şi pe prieteni să va-nsoțească, să fie cu antren. Se poate să luaţi nişte bani şi să vă achitaţi de toate datoriile, cu dările curente să fiţi, iarăşi, la zi şi să vă faceţi planuri pentru alte proiecte c-aveţi o sumedenie de idei.

PEŞTI

Se poate să primiţi acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să vedeţi dacă vă puteţi permite, printre altele şi o escapadă turistică în week-end. Veşti bune, poate primiţi şi vreo invitaţie la masă, un cadou, pare să fie ceva emoţionant şi o să vă influenţeze în bine atitudinea faţă de nişte oameni pe care-i scoseserăţi de la suflet.

BERBEC

E posibil să vă invite cineva în străinătate şi să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos ca să găsiţi bani de drum, să vă puteţi duce. O să daţi refresh vieţii de cuplu, vă faceţi timp să ieşiţi pe la mondenităţi, la plimbare sau poate abia acum găsiţi pe cineva cu care să fiţi compatibili din toate punctele de vedere.

TAUR

O să duceţi la alt nivel relaţia de cuplu, ca să formaţi o echipă, să faceţi totul la patru mâini. Vi se face o ofertă de afaceri şi păreţi interesaţi c-aveţi nevoie de bani, să vă suplimentaţi veniturile, c-or să fie cheltuieli suplimentare de-aici încolo.

GEMENI

V-aţi putea consulta şi cu partenerul de cuplu în privinţa unui al doilea job ca să vă puteţi permite lucrurile interzise o bună bucată de vreme. Se va găsi sponsorizare pentru proiectele lansate la apă şi o să vă meargă bine din punct de vedere financiar, o să vă bucuraţi de succes.

RAC

Se poate să luaţi un surplus salarial şi să pregătiţi în secret o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, în cuplu. O să primiţi toate acele aprobări fără de care nu vă puteţi mişca şi o să faceţi achiziţiile de pe lista de urgențe, avansaţi şi cu demersurile care ţin de o locuinţă.

LEU

Reviriment şi la voi în sfera sentimentală, apare sau reapare cineva care o să vă schimbe viaţa în bine şi-o să fiţi fericiţi. Vă descurcaţi frumos şi în sfera birocratică şi la şcoală, şi la tot ce înseamnă activităţi de grup şi-o să vă puteţi şi deplasa fără probleme.

FECIOARĂ

O să aflaţi cui îi pasă de voi şi dacă rezonaţi sufleteşte aţi putea forma un cuplu şi să vă completaţi frumos. Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri şi poate cadeţi la-nvoiala să lucraţi în colaborare, şi dacă n-aveţi obiecţii poate şi semnaţi contractul până pe 30, luna aceasta.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...