Horoscop zilnic – 10 octombrie 2019

O să putem regla un parteneriat de afaceri sau pe cel de cuplu şi să păstrăm echilibrul, să facem ca lucrurile să meargă şi de la sine. Vibraţia zilei este 1 şi o să punem piatră de temelie la un proiect de anvergură.

BALANŢA

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa de cuplu şi să locuiţi împreună, să vă căsătoriţi, să aduceţi pe lume copii. Puteţi da drumul proiectelor noi şi să vă bucuraţi de succes, să câştigaţi şi bani c-aţi convins nişte oameni să vi se alăture, să primiţi finanţare.

SCORPION

O să reactualizaţi acte fără de care nu mai puteţi accesa diverse zone şi o să fie ceva tevatura până să fiţi cu toate la zi. O să vă reinventaţi, veţi descoperi tot felul de lucruri noi pe care le puteţi face şi o să vă asiguraţi bani pentru cheltuielile masive pe care le-aveţi în perioada asta.

SĂGETĂTOR

Vă puteţi interesa de sănătatea voastră şi a celor din familie, ca să aveţi randament bun la slujbă şi să fiţi în formă, să vă şi distraţi. Se reface grupul de altădată şi o să ieşiţi pe la evenimente, în excursii şi o să fiţi conectaţi la energia acelor oameni şi-o s-aveţi mai multă inspiraţie.

CAPRICORN

Se poate să fiţi invitaţi de onoare la un eveniment care poate fi rampa de lansare în carieră, să ajungeţi în top. Vi se dă ceva nou de făcut şi va fi o sursă de bani şi de apreciere din partea celor care poate că nu ştiau cât de valoroşi sunteţi.

VĂRSĂTOR

Poate aţi ales o destinaţie de minivacanţă şi o să-i anunţaţi şi pe prieteni să va-nsoțească, să fie cu antren. Se poate să luaţi nişte bani şi să vă achitaţi de toate datoriile, cu dările curente să fiţi, iarăşi, la zi şi să vă faceţi planuri pentru alte proiecte c-aveţi o sumedenie de idei.

PEŞTI

Se poate să primiţi acei bani pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să vedeţi dacă vă puteţi permite, printre altele şi o escapadă turistică în week-end. Veşti bune, poate primiţi şi vreo invitaţie la masă, un cadou, pare să fie ceva emoţionant şi o să vă influenţeze în bine atitudinea faţă de nişte oameni pe care-i scoseserăţi de la suflet.

BERBEC

E posibil să vă invite cineva în străinătate şi să vă-ntoarceţi buzunarele pe dos ca să găsiţi bani de drum, să vă puteţi duce. O să daţi refresh vieţii de cuplu, vă faceţi timp să ieşiţi pe la mondenităţi, la plimbare sau poate abia acum găsiţi pe cineva cu care să fiţi compatibili din toate punctele de vedere.

TAUR

O să duceţi la alt nivel relaţia de cuplu, ca să formaţi o echipă, să faceţi totul la patru mâini. Vi se face o ofertă de afaceri şi păreţi interesaţi c-aveţi nevoie de bani, să vă suplimentaţi veniturile, c-or să fie cheltuieli suplimentare de-aici încolo.

GEMENI

V-aţi putea consulta şi cu partenerul de cuplu în privinţa unui al doilea job ca să vă puteţi permite lucrurile interzise o bună bucată de vreme. Se va găsi sponsorizare pentru proiectele lansate la apă şi o să vă meargă bine din punct de vedere financiar, o să vă bucuraţi de succes.

RAC

Se poate să luaţi un surplus salarial şi să pregătiţi în secret o escapadă turistică la sfârşit de săptămână, în cuplu. O să primiţi toate acele aprobări fără de care nu vă puteţi mişca şi o să faceţi achiziţiile de pe lista de urgențe, avansaţi şi cu demersurile care ţin de o locuinţă.

LEU

Reviriment şi la voi în sfera sentimentală, apare sau reapare cineva care o să vă schimbe viaţa în bine şi-o să fiţi fericiţi. Vă descurcaţi frumos şi în sfera birocratică şi la şcoală, şi la tot ce înseamnă activităţi de grup şi-o să vă puteţi şi deplasa fără probleme.

FECIOARĂ

O să aflaţi cui îi pasă de voi şi dacă rezonaţi sufleteşte aţi putea forma un cuplu şi să vă completaţi frumos. Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri şi poate cadeţi la-nvoiala să lucraţi în colaborare, şi dacă n-aveţi obiecţii poate şi semnaţi contractul până pe 30, luna aceasta.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

23 de proiecte sportive vor fi finanțate, în acest an, de...

În urma contestațiilor depuse, alte două proiecte au intrat pe lista proiectelor finanțate prin Ghidul sportiv. Primăria Brașov a publicat, astăzi, lista cu cele 23...

Proiectul primăriei Brașov de a asigura independența energetică pentru consumul public...

Proiectul Primăriei Brașov de construire, în Stupini, a unui parc fotovoltaic de 20 de MW a primit avizul Comisiei de circulație. Această instalație de...

A murit Tina Turner

Tina Turner, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, a murit astăzi. Avea 83 de ani. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt...

Cetățuia s-a întors în proprietatea brașovenilor

Cetățuia Brașovului a revenit oficial în proprietatea orașului, după ce Guvernul a aprobat miercuri hotărârea prin care monumentul este transmis din domeniul public al...

Primăria Brașov modernizează locurile de joacă din cartiere și pe cele...

Municipalitatea a lansat licitația pentru achiziția de echipamente pentru locurile de joacă din parcurile brașovene și pentru dotarea unor unități de învățământ. Valoarea estimată...

Federația Centrală a Meșteșugurilor Germane își oferă expertiza în crearea campusului...

Cea mai puternică structură asociativă din Germania care reprezintă meseriile poate fi partener în organizarea celei de-a doua ediții EDU.DUAL. Primarul Allen Coliban a discutat...

Săptămâna verde pentru copiii din creșele brașovene

Peste 700 de copii cu vârste de până la 3 ani, din cele 9 creșe brașovene, au avut câteva zile pline de activități dedicate...

Primăria Brașov va finanța proiectele dedicate special copiilor și tinerilor

Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică Ghidul pentru finanțarea nerambursabilă pentru concursul local de proiecte pentru copii și tineri. Pentru a putea susține inițiativele...