Horoscop zilnic – 9 octombrie 2019

Or să ne reuşească pasienţele fără prea mare efort, poate pentru că suntem în armonie cu noi înşine şi cu ce ne înconjoară. Vibraţia zilei este 9 şi o să-nțelegem dintr-o privire ce ne avantajează şi ce nu.

BALANŢA

Se poate să întâlniţi în plimbările voastre pe cineva care să fie pe gustul vostru şi să formaţi un cuplu cu mari şanse de a rămâne împreună. O să vă puneţi de acord cu partenerii de afaceri în privinţa condiţiilor contractuale şi o să vă asiguraţi că de-aici încolo toată lumea respecta angajamentul, regulile.

SCORPION

O să ieşiţi cu prietenii pe la mondenităţi şi-o să vă regrupaţi în jurul unui lider, ca să lucraţi la ceva în particular. Se pare că vă curtează cineva pentru un job de care-aţi fi şi voi încântaţi, dar poate că mai amânaţi semnarea contractului, până vă convingeţi că faceţi alegerea potrivită.

SĂGETĂTOR

Poate-aveși o problemă importantă de rezolvat şi-i chemaţi pe prieteni pe la voi sau ieşiţi în oraş la un pahar de vorbă. Se poate să organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână, cu prietenii mai vechi, mai noi, şi să aveţi nişte preocupări de timp liber care să vă remonteze.

CAPRICORN

Se pare c-o să treceţi peste nişte supărări mai vechi şi o să daţi refresh unei relaţii de prietenie, de dragoste, va fi un redivivus. Aţi putea demara un proiect şi să vă meargă din ce în ce mai bine, să vă consolidaţi statutul profesional, să câştigaţi bani pentru ca resurse or să tot fie.

VĂRSĂTOR

Se poate să luaţi o decizie referitoare la o şcoală ori la nişte materii opţionale pe care trebuie să le selectaţi în funcţie de preferinţe. O plecare într-o minivacanţă v-ar destinde şi v-aţi încărca bateriile pentru o perioadă mai lungă care se anunţă şi grea, dar o să vă descurcaţi frumos.

PEŞTI

E cineva care vrea să vă recâştige, să vă mai încercaţi şansele într-o relaţie care vă poate face fericiţi. E de încercat. Poate luaţi bani cu împrumut de la bancă, un credit ca să vă puteţi cumpăra o casă, ori vreţi să vă luaţi altă maşină ca să nu vă puneţi viaţa în pericol.

BERBEC

Vă caută cineva, e o prezenţă plăcută şi care candidează la o relaţie serioasă de cuplu. E de analizat situaţia. Se observa un câştig, luaţi nişte bani din particular şi poate faceţi nişte achiziţii la care visaţi de multă vreme, ca să eliminaţi nişte frustrări.

TAUR

Poate chiar e momentul să le cereţi şefilor nişte bani în plus să vă pună la dispoziţie şi aparatură, o maşină să vă deplasaţi. Se poate să aveţi parte de o rezolvare, picaţi la o înţelegere cu un fost partener de viaţă în privinţa drepturilor de vizitare al copiilor, sau despre împărţirea bunurilor o fi vorba.

GEMENI

Se anunţă o zi bănoasă şi o să faceţi acele achiziţii la care visaţi de ceva vreme şi o să fie o bucurie şi pentru ai voştri. O să puteţi semna un act de proprietate sau poate are loc cununia civilă şi începeţi o viaţă nouă, pentru c-aţi întâlnit persoană cu care să faceţi casă bună.

RAC

Poate o să le obţineţi copiilor o excursie într-un parc de agrement din alt oraş, posibil şi din afara ţării, cadou. Din banii strânşi o să luaţi diverse lucruri utile pentru gospodărie, poate reamenajaţi camera copiilor şi va-ngrijiți şi de sănătate, care chiar nu e, deloc de neglijat.

LEU

Se poate să vă interesaţi de cursuri, de anumite şcoli pentru voi sau pentru copii, să vă alegeţi ce vă place. E cineva care se insinuează în viaţa voastră şi n-o să rămâneţi indiferenţi, mai ales dacă n-aveţi partener o să vedeţi ce se poate face, dacă simţiţi o atracţie, sau nu.

FECIOARĂ

Se poate să petreceţi câteva ore după serviciu în compania colegilor, poate-aveti de sărbătorit un succes, o zi de naştere sau vă faceţi strategii de timp liber. Apar noutăţi la serviciu, poate fi ceva incitant, stimulativ şi care o să vă asigure şi un venit bănesc consistent ca să vă detensioneze din punct de vedere al confortului financiar.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

Cum transformi casa într-un cămin călduros cu un șemineu. Sfaturile specialiștilor...

Un șemineu din marmura este secretul unei atmosfere calduroase, de poveste, chiar în casa ta. Specialiștii de la Stona vă oferă informații prețioase cu...
scari aluminiu

Scări de aluminiu vs. scări metalice: Ce alegere este mai bună...

Indiferent dacă ești în căutarea unei soluții pentru accesul la spații înalte în casa ta sau la locul de muncă, alegerea dintre scări de...

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe raza domeniului public și privat din municipiul Brașov. Astfel, în perioada 20 - 24.11.2023 în intervalul...
centru persoane cu dizabilitati

Primăria Brașov va construi un centru pentru persoanele cu dizabilități în...

Consiliul Local a aprobat, în urmă cu câteva zile, studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici. Valoarea investiției este de peste 25 de milioane de...
skate-park-brasov

Brașovul va avea primul complex dedicat sporturilor urbane: Skatepark, BMX park...

Primăria a semnat contractul pentru proiectarea și execuția complexului sportiv care va fi amenajat în zona pasajului Fartec, pe o suprafață de 10.000 de...
wc automat brasov

Brașov: A început amplasarea a încă opt toalete automatizate

Șase au fost instalate deja în Poiana Brașov, la Lacul Noua, în parcurile din Triaj și de pe b-dul Ștefan cel Mare, pe str....
erasmus etwinning scoala halchiu

Erasmus și E-twinning, rețeta de succes în formare de competențe necesare...

Domeniul educațional a trecut în ultimii ani prin transformări fundamentale. Metode, cum ar fi flipped classroom, abordarea bazată pe sarcini și accentul pe diferențiere...

Brașov: Se redeschide Cinema Modern

Este cel de al treilea cinematograf, după Patria și Astra, reabilitat de municipalitate și redeschis brașovenilor. Primul eveniment găzduit de „Modern“ este Dracula Film...