Horoscop zilnic – 8 octombrie 2019

O să privim cu detaşare problemele mai complicate cu care ne confruntăm şi o să avem inspiraţie să ştim cum trebuie procedat ca să avem succes. Vibraţia zilei este 8 şi e bine să ne păzim banii de noi înşine, să nu-i cheltuim fără cap.

BALANŢA

E momentul să va-ngrijiți mai serios de voi, să nu lăsaţi să se agraveze vreo afecţiune că o să vă coste cam scump. O să puteţi face rost de bani dintr-o activitate extraprofesională şi o s-aveţi parte de o relaxare financiară ca să vă rezolvaţi problemele acestei perioade.

SCORPION

O să obţineţi acele acte fără de care nu puteţi avansa, nici la şcoală, nici la serviciu şi o să intraţi în linie dreaptă cu toate demersurile. Se dă startul într-o nouă aventură profesională şi o să contribuiţi cu tot ce se poate ca să fiţi la înălţime, să vă reconfiguraţi carieră.

SĂGETĂTOR

Poate depuneţi un efort suplimentar să vă eliberaţi de o greutate de pe suflet şi vă destăinuiţi cuiva, poate chiar persoanei în cauză. Vă vin idei de afaceri, poate lucraţi deja, la nişte proiecte la care veţi aduce unele îmbunătăţiri ca să sporiţi câştigul, dacă faceţi ca totul să fie şi mai profitabil.

CAPRICORN

Se încearcă o colaborare cu voi, să puneţi umărul la o afacere de care n-aţi profita doar voi, ci şi alţi oameni. Or să vă intre bani, faceţi plăti şi achiziţii, vă gestionaţi că lumea finanţele ca să nu staţi cu grijă zilei de mâine, să nu rămâneţi în pană de bani.

VĂRSĂTOR

Poate va-nscrieți într-o cursă pentru ocuparea unui post ca să deveniţi lideri, şi şanse chiar sunt, c-aveţi vocaţie. Apar noutăţi care să vă suscite interesul, să vă implicaţi poate într-o activitate de grup, într-o campanie ca să salvaţi ceva, oameni, locuri, monumente, ceva de valoare.

PEŞTI

Se iveşte ocazia să plecaţi pe undeva în weekend şi faceţi rezervări, c-oți fi dat de o cazare mai ieftină, folosiţi vouchere de călătorie. Se-adună bani şi-o să vă puteţi achita toate datoriile ca să staţi fără vreun stres, vă luaţi şi ce vă trebuie pentru casa, pentru copiii care au nevoie de multe lucruri în perioada care urmează.

BERBEC

Poate va trebui să daţi email-uri, telefoane, să-i struniţi pe datornici să vă dea înapoi banii pe care vi-i datorează să nu-i facă uitaţi. O să vă capteze interesul un proiect care v-ar pune şi mintea şi sufletul în mişcare şi or să vă mai ajute şi cei din jur, dacă le cereţi ajutorul.

TAUR

E momentul marilor întâlniri şi vă puteţi găsi omul vieţii voastre şi să va-ntemeiați o familie pentru c-aşa vă simţiţi împliniţi. O să vă asociaţi cu nişte colaboratori ca să puneţi pe roate o afacere pe care vă consideraţi în stare s-o duceţi la bun sfârşit, c-aveţi suficiente resurse interioare.

GEMENI

Se poate să luaţi mai mulţi bani de la serviciu şi să vă descurcaţi frumos cu toate obligaţiile financiare, luna asta. Se pare c-o să descoperiţi o metodă de a vă delecta în timpul liber cu ceva care o să vă elibereze de stresul acumulat şi o să deveniţi şi mai creativi.

RAC

Poate-o să vă faceţi timp să urmaţi nişte cursuri, să vă cultivaţi un hobby de pe urma căruia o să puteţi câştiga şi bani, la o adică. O să va-ngrijiți mai mult de sănătate, să vedeţi ce mai trebuie făcut, ce tratament e de urmat dacă vreţi copii, sau ca să fiţi buni, zdraveni.

LEU

O s-aveţi de făcut nişte deplasări ca să puneţi în relaţie nişte oameni pentru un proiect personal sau de serviciu. Se pare c-o să mai investiţi nişte bani în casă, cumpăraţi mobilă, aparatura ca să fiţi la zi cu tehnica modernă, să le asiguraţi şi copiilor condiţii optime de studiu.

FECIOARĂ

Se pot rezolva toate acele situaţii legate de şcoală, de examene, de transfer dintr-o grupa în alta, sau la altă şcoală. Se poate să semnaţi un contract care să vă aducă, în mod constant bani şi să urmeze un an mai bun din punct de vedere financiar, c-o să mai aveţi vreun extrajob.

sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

23 de proiecte sportive vor fi finanțate, în acest an, de...

În urma contestațiilor depuse, alte două proiecte au intrat pe lista proiectelor finanțate prin Ghidul sportiv. Primăria Brașov a publicat, astăzi, lista cu cele 23...

Proiectul primăriei Brașov de a asigura independența energetică pentru consumul public...

Proiectul Primăriei Brașov de construire, în Stupini, a unui parc fotovoltaic de 20 de MW a primit avizul Comisiei de circulație. Această instalație de...

A murit Tina Turner

Tina Turner, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, a murit astăzi. Avea 83 de ani. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt...

Cetățuia s-a întors în proprietatea brașovenilor

Cetățuia Brașovului a revenit oficial în proprietatea orașului, după ce Guvernul a aprobat miercuri hotărârea prin care monumentul este transmis din domeniul public al...

Primăria Brașov modernizează locurile de joacă din cartiere și pe cele...

Municipalitatea a lansat licitația pentru achiziția de echipamente pentru locurile de joacă din parcurile brașovene și pentru dotarea unor unități de învățământ. Valoarea estimată...

Federația Centrală a Meșteșugurilor Germane își oferă expertiza în crearea campusului...

Cea mai puternică structură asociativă din Germania care reprezintă meseriile poate fi partener în organizarea celei de-a doua ediții EDU.DUAL. Primarul Allen Coliban a discutat...

Săptămâna verde pentru copiii din creșele brașovene

Peste 700 de copii cu vârste de până la 3 ani, din cele 9 creșe brașovene, au avut câteva zile pline de activități dedicate...

Primăria Brașov va finanța proiectele dedicate special copiilor și tinerilor

Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică Ghidul pentru finanțarea nerambursabilă pentru concursul local de proiecte pentru copii și tineri. Pentru a putea susține inițiativele...