Simona Halep s-a vaccinat anti-COVID miercuri la Institutul Cantacuzino

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid, miercuri, la centrul de la Institutul Cantacuzino. Încă de luna trecută, sportiva a anunțat că se va vaccina de îndată ce va fi posibil, pentru că vrea să se termine pandemia cât mai repede.

„Am venit cu sufletul deschis. Consider că este spre binele tuturor să ne vaccinăm!”.

Campioana inimilor noastre a fost întâmpinată la centrul de vaccinare de comandantul Institutului, general de brigadă dr. Florin Oancea, președintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță, și vicepreședintele CNCAV, secretar de stat Andrei Baciu.

Gazdele au apreciat decizia sportivei de a face public actul medical și au imortalizat acest moment, cu flori, zâmbete și voie bună.

Toamna trecută, Simona a trecut prin boala generată de virusul Sars-Cov2, și a ținut să adresele un mesaj de încurajare tuturor:

„Au fost emoții, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. Consider că e spre binele tuturor acest vaccin și de aceea am hotărât să fac acest pas. Sper că tot mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul, mă liniștește acest lucru, mă simt mai în siguranță. E singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să ne vaccinăm”.” au scris reprezentanții Guvernului pe pagina de facebook RO Vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI