Alertă alimentară. Mai multe tipuri de înghețată Milka sunt periculoase pentru consumatori și vor fi retrase

Froneri Ice Cream România recheamă de pe piața din România produsele din gama sa de înghețată din mai multe loturi din cauza oxidului de etilenă peste limita maxim admisă.

Comunicatul producătorului:

Froneri Ice Cream Polonia, în calitate de producător al produselor enumerate mai
sus, a fost informată de către unul dintre furnizorii săi cu privire la o problemă de reglementare referitoare la un număr mic de loturi de ingrediente stabilizatoare pe bază de plante, utilizate în producția sa de înghețată și care a afectat, de asemenea, un număr de producători, deoarece acesta este un ingredient comun utilizat la fabricarea înghețatei.

Loturile respective de ingredient stabilizator depășesc limitele legale permise de reglementările în materie pentru oxidul de etilenă.

Stabilizatorii pe bază de plante utilizați de Froneri sunt livrați ca un amestec de ingrediente
stabilizatoare diferite și sunt folosiți în cantități extrem de mici în produsele noastre finite, astfel încât este considerat foarte puțin probabil să prezinte un risc pentru sănătatea consumatorilor.

Producția de bunuri care folosesc loturile afectate ale ingredientului stabilizator a fost oprită.

Conform reglementărilor în vigoare, produsele afectate aflate sub controlul nostru au fost plasate în carantină, și am început o campanie de retragere a acestora:

ingfhertatat-milka-pericol-768x520_b2bfc.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI