Petiţie online pentru o dezbatere între Dăncilă şi Iohannis înainte de alegeri

Liderii TSD Cluj au lansat o petiţie online pentru o dezbatere electorală între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale 2019.

Totul după ce, seara trecută, staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis a anunţat că a refuzat provocarea Vioricăi Dăncilă pentru o astfel de dezbatere.

Viorica Dăncilă a scris o postare ironică despre Klaus Iohannis, distribuind chiar o postare a lui Iohannis din anul 2014 în care acesta îl acuza pe Victor Ponta că nu are curaj să intre în dezbatere.

Petiţia online pentru dezbaterea între Dăncilă şi Iohannis poate fi accesată aici.

„Oameni buni, în orice țară democratică există astfel de dezbateri menite a ne ajuta în alegerea candidatului la prezidențiale. Este inadmisibil ca președintele în funcție să refuze o dezbatere publică cu contracandidatul acestuia. Președintele Klaus Iohannis, cel care astăzi acuză că o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă este doar o manevră a PSD, nu era de aceeași părere și în 2014, când spunea despre DEZBATEREA ELECTORALĂ că este „Atât de necesară și așteptată de toți românii” şi îl făcea pe Ponta arogant….”, se arată în descrierea petiţiei online.

sursa Observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI