Pompierul aflat în timpul liber, care a salvat un bărbat bătut crunt pe o stradă din Focșani, felicitat de colegi pe Facebook

Plutonier adjutant Vulcan Liviu, paramedic în cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, a intervenit, chiar dacă se afla în timpul liber, pentru a acorda primului ajutor unui bărbat care prezenta mai multe plăgi deschise în zona capului, produse ca urmare a unei agresiuni cu un corp contondent. Nefericitul eveniment s-a produs în zona Spitalului de Urgențe ”Sfântul Pantelimon” Focșani. 

Aflat în timpul liber, plutonier adjutant Vulcan Liviu, era în zona unității medicale pentru rezolvarea unor probleme familiale.

„Aproape de intrarea în curtea spitalului a văzut un cetățean căzut pe trotuar. Când s-a apropiat, a observat că acesta sângera în zona capului. A avut noroc că avea asupra lui feșe sterile cu ajutorul cărora a putut să-i oprească hemoragia. Totodată, a rugat o altă persoană să sune imediat la numărul unic de urgență 112. Până la sosirea ambulanței acesta a acordat primul ajutor reușind să stabilizeze victima. Echipajul medical a preluat pacientul în stare conștientă și l-a transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, a precizat ISU Vrancea pe pagina de Facebook.

Pentru spiritul civic de care a dat dovadă, plutonierul adjutant Vulcan Liviu a fost felicitat de colegi pe pagina de Facebook a ISU Vrancea.

Foto – Facebook – ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI