24 de percheziții, în Timiș și în Bihor, într-un dosar de trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au desfășurat, miercuri dimineață, 24 de percheziţii domiciliare, pe raza județelor Timiș (22) și Bihor (2).

„Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc, punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, cu orice titlu, a unei locuinţe sau a unui local ori a oricărui alt loc amenajat, în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, deținerea de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, fără drept și camătă”, a anunțat IGPR.

Potrivit primelor date, „din cercetări a reieşit că, în perioada 2017 – 2019, persoanele bănuite ar fi constituit un grup infracțional organizat, în vederea procurării și comercializării de droguri de mare risc, în scopul obținerii de bani”

22 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Timişoara, pentru audieri. Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. În activități au fost angrenați și polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Timişoara, Oradea, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți, precum și jandarmi de la I.J.J. Timiș și Gruparea de Jandarmi Mobilă Glad Voievod Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI