Institutul ”Balș” a cumpărat un laptop pentru gaming de 2.700 de euro și 5 telefoane Iphone 11

Printre achizițiile din 2020 ale spitalului din București se află și un calculator portabil ale cărui specificații îl recomandă pentru jocuri video. Lista mai cuprinde încă 4 laptopuri performante și cele mai noi modele de Iphone existente la acel moment pe piață. Managerul de atunci al spitalului, Adrian Streinu-Cercel, spune că nu știe nimic despre achiziții.

Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” a achiziționat anul trecut, printre multe alte produse medicale, și câteva echipamente IT. Ultimul astfel de dispozitiv îl reprezintă un laptop pentru gaming, care a fost cumpărat prin achiziție directă pe 11 decembrie, de la o firmă din București, S.C. Chrome Computers S.R.L, potrivit site-ului e-licitație.ro.

„Viteza, puterea și performanța excepționale ridică ROG Strix SCAR 15/17 la nivelul superior al jocurilor Windows 10 Pro. Cele mai recente procesoare 10 Gen Intel ® Core ™ I9 și grafică puternică GeForce ® RTX ™ satură panoul de ultimă oră 300Hz/3ms* de joc care te duce la următoarea frontieră a vitezei pro esports”, este descrierea făcută laptopului pe site-ului unui mare magazin online de produse de IT și electrocasnice.

Laptop ASUS ROG Strix SCAR17 G732LXS-HG074 cu procesor Intel® Core™ i9-10980HK pana la 5.30 GHz, 17.3″, Full HD, 32GB, 1TB SSD, nVidia GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6, lic Windows 10 Pro – este modelul cumpărat de Spitalul Matei Balș în decembrie.

Citeşte întreaga ştire: În pandemie, Institutul ”Balș” a cumpărat un laptop pentru gaming de 2.700 de euro și 5 telefoane Iphone 11

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

error: Conținut protejat!