Instigare la violență domestică a actorului George Burcea: ”Vă doresc capace in cap pentru că se pare că asta meritați”

Actorul George Burcea a avut o intervenție LIVE pe Facebook în care a instigat la violență împotriva femeilor. Editura care i-a publicat o carte pe tema violenței domestice a anunțat că va retrage volumul de pe piață.

Supărat că a primit comentarii negative din partea unor femei pentru că gătește, actorul George Burcea s-a filmai pe Facebook în timp ce lansat atacuri la adresa doamnelor.

”Și nu ca instigare, dar fraților, dacă le place mai mult un bărbat care le bate decât unul care le ajută în casă, dați-le ce merită, bro. Vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace (…)

Vă doresc capace in cap pentru că se pare că asta meritați, sincer. Unele femei asta merită, bro. (…) Bărbați, bateți-le. Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil, iertați-mă” a spus actorul.

Potrivit hotnews.ro, derapajul actorului a fost semnalat inițial de activista Alina Dumitriu, iar marți seara editura Hyperliteratura a anunțat că a decis retragerea de piață a cărților sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI