ISU Brașov recrutează 44 de soldați profesioniști. Criterii de angajare

ISU Brașov scoate la concurs 44 de posturi de soldați profesioniști. Unul dintre cele mai importante criterii este reprezentat de vârstă. Totodată candidații trebuie fie într-o formă fizică bună

44 posturi de soldați profesioniști au fost scoase la concurs ❗

Dacă ai vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică bună, te provocăm să încerci să devii soldat profesionist (servant) în cadrul ISU Brasov.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste posturi pot candida și persoane care au absolvit, cel puțin, învățământul general obligatoriu.

Candidații vor avea de trecut două probe eliminatorii – „urcarea pe scară” și „deplasarea în subsolul întunecat” și vor parcurge un traseu practic aplicativ.

⚠️𝐏𝐫𝐨𝐛𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐥𝐢𝐦𝐢𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 se aplică pentru verificarea existenței fobiilor incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile calității de pompier. Aceste probe constau în: 𝒖𝒓𝒄𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒆 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒂̆ și 𝒅𝒆𝒑𝒍𝒂𝒔𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒑𝒓𝒊𝒏 𝒔𝒖𝒃𝒔𝒐𝒍 𝒊̂𝒏𝒕𝒖𝒏𝒆𝒄𝒂𝒕.

⚠️𝐄𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐟𝐢𝐳𝐢𝐜𝐞 constă în 𝒑𝒂𝒓𝒄𝒖𝒓𝒈𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒕𝒓𝒂𝒔𝒆𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄 𝒂𝒑𝒍𝒊𝒄𝒂𝒕𝒊𝒗 prezentat în materialul video de mai jos.

Mai multe detalii puteți afla accesând site-ul www.isujbv.ro, secțiunea Cariera sau accesând link-ul http://www.isujbv.ro/anunturi-cariera/#

Traseul practic aplicativ îl puteti vizualiza accesând link-ul urmator

â

RECOMANDĂRI