De ce Șerban Huidu nu mai apare la Cronica Cârcotașilor de la Prima TV

Emisiunea Cronica Cârcotaşilor nu mai este prezentată de Şerban Huidu, ci doar de tandemul Codruţ Kegheş, alias „Dezbrăcatu” și de Ioana Petric. În absenţa lui Huidu, un rol şi mai mare l-a primit, pe lângă tandemul Codruţ – Ioana, şi cuplul Zaiafet – Horia Sârghi şi Gabriela Marin, cei doi colaborând de cel puţin cinci ani cu cei de la pupitrul producţiei consacrate de cei de la Prima TV.

Șerban Huidu a explicat de ce nu mai apare la TV, preferând să fie doar producătorul emisiunii ”Cronica Cârcotașilor”

”Tipul acesta de emisiune este nu doar copilul meu de suflet, ca să zic aşa. E mai mult. Eu l-am început şi iniţial se numea , fiindcă eram doar eu. Pe vremea aceea, ca şi azi, într-un fel nu-mi doream să prezint emisiunea. Scriam textele, dar fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era bine înţeles, am decis să vin în faţa camerei şi să fac nu doar pe producătorul, ci şi pe prezentatorul.

În 2014, când am revenit la prezentarea ei, am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. O parte din vechea echipă plecase şi atunci a trebuit să fac acel pas. Astăzi, situaţia este cu totul alta. Iar eu voi mai apărea în faţa sticlei doar atunci când voi avea ceva important de spus” a declarat Hudiu, potrivit impact.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI