Rabla pentru electrocasnice 2021: Vineri, 4 iunie, începe o nouă etapă – vouchere pentru televizoare sau tablete

O nouă etapă a programului Rabla pentru electrocasnice 2021 începe vineri, 4 iunie, la ora 10.00. Vor putea fi rezervate vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete. O noutate este faptul că pentru laptopuri și tablete se poate preda la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală și monitor, fie un alt echipament inclus în program, cu excepția laptopurilor și tabletelor vechi.

Administrația Fondului de Mediu a anunțat joi că etapa a doua a programului Rabla 2021 pentru electrocasnice se va derula în perioada 4 iunie, ora 10.00 – 17 iunie, ora 23.59. Bugetul alocat este de 30 de milioane de lei.

Astfel, începând de vineri, 4 iunie 2021, ora 10.00, se vor putea genera vouchere pentru următoarele tipuri de electrocasnice: televizoare, laptopuri și tablete.

Valoarea voucherelor este:

  • 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E;
  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.

Pentru a cumpăra un televizor nou se poate preda un echipament uzat din aceeași categorie. Pentru laptopuri și tablete se poate preda la schimb fie un echipament de tip calculator personal, compus din unitate centrală și monitor, fie un alt echipament inclus în program, cu excepția laptopurilor și tabletelor vechi.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” – sesiunea 2021 a debutat în 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână. Trebuie spus că oamenii s-au plâns că procedura este stufoasă, există multă birocrație și sunt categorii de electrocasnice care nu sunt incluse în program.

Citește articolul integral pe hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI