Mirela Vaida, atacată din nou: ”Dacă-mi fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă?”-VIDEO

Mirela Vaida a fost atacată din nou, în timpul unei pauze de publicitate, de aceeași femeie care a mai încercat să o rănească. Poliția a fost chemată pentru a cerceta cele întâmplate. Atacatoarea s-a reîntors și a spart geamurile de la intrarea în sediul emisiunii „Acces Direct”, relatează cei de la România TV.

Mirela Vaida s-a simțit din nou amenințată și cu viața pusă în pericol, mai spun relatările, mai ales că un atac asemănător a avut loc cu doar câteva săptămâni în urmă. În acel moment, viața prezentatoarei de televiziune chiar a fost pusă în pericol. Atunci, aceeași femeie, Antoanela Grigoraș, avea asupra ei o cărămidă cu care a aruncat înspre prezentatoarea ce transmitea în direct, potrivit dcnews.ro.

„Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal, și fac un apel clar către Poliție și procurori. Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți.

Ne-a spart toate geamurile. M-am speriat foarte tare pentru că se auzeau bolovani efectiv trântiți în geam. Aceasta e mașina mea, o vedeți acolo și îmi era foarte teamă că-mi va distruge mașina. Efectiv, suntem terorizați. Eu mă simt terorizată și într-o continuă teroare și amenințare de către această femeie în numele căreia am depus nenumărate plângeri penale pentru amenințare,  pentru tentativă de omor. Procurorii nu înțeleg, nu am reținut-o pentru nimic.

I-au dat drumul din spitalul Obregia după o săptămână. Femeia vine din nou dezbrăcată ziua în amiaza mare și iată ce face în sediul nostru la doar 3 – 5 metri de locul în care mă aflu. Deja mi se pare că suntem ca niște câini care latră la lună, nu ne aude nimeni. Facem apeluri disperate către Poliție care a venit să o ia și probabil că mâine Antoanela va fi din nou aici.

Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cineva până autoritățile își dau seama că suntem într-un real pericol? Mă simt urmărită peste tot, mă simt amenințată. Să mă protejeze, să ne protejeze naibii cineva. Efectiv, mi e frică să ies din casă. Procurori, ați lăsat-o liberă. Ce pot să fac eu? Dacă-mi fac singură dreptate mă lăsați și pe mine liberă? Sunt terorizată!” a spus Mirela Vaida plângând la Acces Direct.

Citește articolul integral pe dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI