Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție

Persoanele vaccinate vor circula fără restricții în Interiorul Uniunii Europene. Ambasadorii europeni au decis să recomande ridicarea restricțiilor de călătorie pentru persoanele vaccinate complet, potrivit antena3.ro.

E important să știm unde putem călători în acest moment fără un test PCR și fără să intram în carantina. Astfel, romanii vaccinați pot merge fară restricții în 11 state din uniunea europeana printre care: Bulgaria, Grecia, Cipru, Croația, Germania, Slovenia, Polonia, Estonia, Lituania, Danemarca și Islanda.

Este necesar doar certificatul de vaccinare, care vă scutește și de test COVID și de carantina.

Pe de alta parte, mai sunt câteva tari pentru care avem unda verde la intrare, dar cu condiția că pe lângă vaccin, să prezentam și un test COVID negativ nu mai vechi de 48 sau 72 de ore. Acestea sunt: Italia, Malta, Spania, Elveția, Suedia și Portugalia. Franța primește turiști vaccinați sau care au test PCR negativ, începând cu data de 9 iunie.

România nu primește în acest moment, pentru motive neesențiale cetățeni din state din afara UE, precum Marea Britanie, Statele Unite sau Israel.

sursa foto: airlinestravel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI