Horoscop zilnic – 26 februarie 2020

Definitivări azi. O să le dăm de capăt lucrurilor începute mai demult şi încheiem un capitol, ca să deschidem un altul, să ne relansăm pe scara socială. Vibraţia zilei este 8 şi să avem grijă să nu cheltuim prea mulţi bani.

PEŞTI

Poate luaţi legătura cu nişte factori de decizie să semnaţi un act de proprietate, sau poate ca să vă angajaţi undeva. Vi se recunosc nişte merite, o să luaţi bani, vi se acorda un titlu, o funcţie, o să beneficiaţi de nişte avantaje şi o să fie o consolidare de statut.

BERBEC

Poate puneţi piatra de temelie la o relaţie în care credeţi pentru că va şi doriţi o familie şi poate sunteţi nerăbdători. Apar noutăţi, e cineva care va invita într-o plimbare la sfârşit de săptămână, într-o minivacanţă şi se poate să primiţi şi o ofertă de afaceri.

TAUR

Vi se dă ok-ul pentru o activitate din particular şi o să aveţi cu ce să vă ocupaţi timpul liber şi să luaţi eventual şi bani. O să-i daţi de capăt unei chestiuni bancare şi o să ştiţi pe ce sume puteţi conta dacă vreţi să faceţi ceva cu casa, ori cu maşina.

GEMENI

Se poate să recuperaţi o relaţie care poate duce la căsătorie dacă o să vă armonizaţi, aşa cum fuseserăţi la început. Vă puteţi aştepta şi la bani, dar şi la alte compensaţii, şi-o să puteţi continua nişte colaborări ca să aveţi bani de cheltuială şi-n continuare.

RAC

Poate vă faceţi programare la medic, faceţi măcar un control preventiv, ca să staţi liniştiţi, sau poate chiar trebuie. Decizia pe care-o veţi lua va aduce stabilitate în familie, o să vă facă să trăiţi mai bine şi fericiţi, să vă bucuraţi c-o s-aveţi copii.

LEU

Cineva care vă iubeşte va căuta, vrea să vă convingă să fiţi împreună, sau poate nici nu e nevoie ca şi voi vreţi. Activităţile de grup or să vă pună în valoare potenţialul şi or să se vadă câştigurile cât de curând, o să intraţi în nişte combinaţii parteneriale care să vă întreţină elanul creativ.

FECIOARĂ

O s-ajungeţi la o înţelegere cu partenerul de cuplu, fost, actual şi relaţia o să decurgă frumos. Poate mai semnaţi o anexă, un act adiţional care să vă mai acorde un drept, sau în care să vi se spună ce-aveţi de făcut în plus, sau în minus, dar să fie în avantajul vostru.

BALANŢĂ

Se pare c-o să ieşiţi mai des pe la evenimentele mondene şi vă puteţi găsi ceva care să vi se potrivească – să fie ceva creativ. O să relaţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva în particular şi să fie un câştig de imagine, să vă relansaţi pe scenă socială.

SCORPION

Relaţia cu partenerul de cuplu ar putea decurge şi mai bine dacă aţi fi şi voi mai destinşi. Poate faceţi o alegere înţeleaptă şi munciţi cu toată implicarea la ceva care să v-aducă bani şi renunţaţi la o activitate de care nu sunteţi mulţumiţi.

SĂGETĂTOR

Poate v-aţi gândit la o destinaţie de week-end şi-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu care vrea la munte. O să puteţi semna un act de proprietate, poate-l şi legalizaţi la un notar, se poate să treceţi şi pe la banca dacă nu se pot rezolva online unele demersuri.

CAPRICORN

O să faceţi echipă solidă cu partenerul de cuplu şi pare să fie an bun de căsătorie – o să simţiţi dacă Da, sau Nu. O să vă ocupaţi şi de treburile de serviciu, dar şi de casă, pentru că sunt nişte lucruri de pus la punct şi o să fie foc continuu până le puneţi pe toate în ordine.

VĂRSĂTOR

Poate e cineva peste mări şi țări care vă invită să vă mutaţi acolo cu arme şi bagaje şi să vă căsătoriţi – vedeţi ce şi cum. Poate vi se măreşte salariul, sau vine împrumutul de la bancă şi scăpaţi de tot stresul legat de bani c-o să vă puteţi mişca, mai ales în week-end.

Sursa Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI

algabeth

Cum s-ar putea schimba radical ”fața” unui oraș cu un element...

Spațiile urbane pot fi transformate radical prin folosirea unui element pe cât de durabil, pe atât de estetic: piatra naturală. Vezi la finalul articolului cum...
tratamente stropire coral

Coral Impex anunță acțiuni de dezinsecție, larvicidare și tratamente fitosanitare în...

Coral Impex anunță prin intermediul unui comunicat de presă efectuarea, în perioada următoare, a unor acțiuni de dezinsecție, larvicidare și tratamente fitosanitare pentru combatere...

Coral Impex anunță efectuarea de tratamente fitosanitare în Brașov

SC CORAL IMPEX SRL, IN CALITATE DE PRESTATOR DE SERVICII DE DERATIZARE, DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, IN BAZA CONTRACTULUI DE PRESTARI SERVICII NR. 207/94518/29.06.2023 INCHEIAT CU...

Acțiuni de dezinsecție pentru combaterea capușelor anunțate de Coral Impex în...

Societatea Coral Impex anunță începerea unor acțiuni de dezinsecție, în perioada următoare, pe domeniul public din Brașov. Potrivit societății, acestea se vor desfășura în perioada...
stona

De ce merită să investești în decorarea locuinței cu piatră naturală....

Într-o lume în care sustenabilitatea și durabilitatea devin criterii esențiale în alegerile noastre cotidiene, piatra naturală se distinge ca o opțiune preferată pentru amenajări...
Angajat SC Coral Impex SRL efectuează tratamente fitosanitare

Tratamente fitosanitare la arbori, în Brașov, în perioada următoare. Anunțul Coral...

Societatea Coral Impex anunță că, în perioada 28-29 martie, vor fi efectuate tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori în municipiul Brașov „În...
angajat SC Coral Impex SRL deratizare Brasov

Încep acțiunile de deratizare în Brașov. Anunțul Coral Impex

Societatea Coral Impex anunță demararea acțiunilor de deratizare pe domeniul public și privat din municipiul Brașov. Acestea vor avea loc în perioada 20-29 martie,...
coral-impex

Tratamente fitosanitare pentru combaterea bolilor și dăunătorilor la arbori, în Brașov....

Societatea Coral Impex anunță efectuarea unor tratamente fitosanitare la arbori pentru combaterea bolilor și dăunătorilor care vor avea loc în perioada următoare, în Brașov. Acțiunea...