Vedeta FCSB, Florinel Coman, prins fără permis valabil în timp ce gonea cu 165 km/oră pe autostradă. Reacția lui Becali: ”Are carnet de Ucraina”

Florinel Coman are dosar penal după ce polițiștii de la Rutieră l-au surprins gonind cu 165 de km la oră pe A2, între Constanța și București fără să poată prezenta un permis valid de conducere. Gigi Becali susține că fotbalistul pe care vrea să-l vândă cu 20 de milioane de euro și-ar fi obținut permisul de conducere în Ucraina.

Comunicatul Poliției Rutiere:

La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanța către București, a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 165 km/h autoturismul marca …. cu nr . …. În autoturism se aflau două persoane, iar în urma stabilirii identității, conducătorului auto s-a stabilit că se numește COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Brăila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemănător unui permis de conducere internațional, fără a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere național. Din verificări, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuării cercetărilor.

Patronul FCSB, Gigi Becali a reacționat.

„Nu este adevărat că nu are carnet, el are carnet luat în altă țară. E valabil și în Africa. El a luat carnet în altă țară. Când milițienii au verificat în baza de date din România, nu apare. El nu e înregistrat în România. Nu poate să fie penal, din moment ce avea permis. Miliția de la noi va verifica de la miliția din Ucraina. A dat examenul acolo și acolo e înregistrat.

Dacă e milițian din Brăila, ăla zice că nu e bun permisul. El va primi suspendare de carnet din cauza vizitei. Și dacă îi dă un an de pușcărie cu suspendare, care e problema? Merg eu la judecător și îl rog să nu-i dea dosar penal, că e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali”, a afirmat Becali, la emisiunea „Digi Sport Special”, potrivit gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI