Doctor Soycan Barlas, medic urolog: „Transplantul renal de la un donator viu nu se face în situații critice” – VIDEO

Transplantul renal de la un donator viu nu se face în situații critice. O astfel de procedură implică teste detaliate și doar donatorii sănătoși sunt luați în considerare pentru transplantul de rinichi.

Medicul specialist Soycan Barlas, urolog în cadrul Medical Park Goztepe Hospital explică pas cu pas în ce constă operația de transplantare a unui rinichi, vestea bună fiind aceea că atât donatorul, cât și persoana căreia i s-a efectuat transplantul pot pleca acasă foarte repede după intervenția chirurgicală.

Urmează, însă, o perioadă de monitorizare pentru ca medicul specialist să vadă dacă organismul acceptă sau nu noul organ.

Soycan Barlas este profesor doctor, medic urolog la una dintre instituțiile medicale de top din Istanbul, Medical Park Goztepe Hospital. Este, deopotrivă, membru al unuia dintre cele mai importante grupuri de medici specializați în transplantul de rinichi și chirurgie generală din Turcia.

Profesorului Soycan Barlas îi aparțin 20 de articole și 30 de lucrări publicate intern și internațional, având ca temă transplanturile renale.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

RECOMANDĂRI