Radu Mazăre rămâne în închisoare. Decizia este definitvă

Radu Mazăre rămâne în închisoare, după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins joi contestația în anulare formulată de fostul primar al municipiului Constanța, anunță Agerpres. Decizia este definitivă.

Fostul primar solicita să-i fie anulată condamnarea de nouă ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje, pentru că a fost extrădat ilegal din Madagascar.

Decizia instanţei este definitivă. Radu Mazăre a declarat în sala de judecată că a fost extrădat din Madagascar pentru a fi prezentat în România „ca un trofeu” înainte de alegeri, iar predarea sa autorităţilor române a fost „frauduloasă”.

Avocatul lui Radu Mazăre a solicitat ca fostul primar să fie trimis înapoi în Madagascar, pentru a fi reluată procedura de extrădare, însă judecătorii au respins această cerere.

În mai 2019, Radu Mazăre a fost adus sub escortă în România, fiind extrădat din Madagascar, pentru a executa o condamnare de nouă ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

sursa foto și text Agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI