Acasă Național Cum arată hotelul de gheață de la Bâlea Lac. Lucrările sunt în...

Cum arată hotelul de gheață de la Bâlea Lac. Lucrările sunt în toi [GALERIE FOTO]

0

Lucrările la celebrul hotel de gheață de la Bâlea Lac sunt în toi. Primele patru module de tip iglu ale noului hotelului de gheaţă de la Bâlea Lac au fost deja finalizate.

Realizatorii proiectului de promovare a turismului românesc ”Hotel of Ice Bâlea Lac” au anunţat ieri că lucrările de construcție a noului Hotel de Gheaţă se desfăşoară conform planurilor.

”Dacă nu apar situaţii excepţionale, în câteva zile se va începe «mobilarea» camerelor cu paturile şi noptierele de gheaţă, apoi se va da startul efectuării decoraţiunilor interioare.

Condiţiile meteorologice înregistrate în ultima săptămână au fost bune şi stratul de zapadă suficient de gros pentru a avansa cu lucrările la noul complex de gheaţă.

De asemenea, stratul de gheaţă de pe Lacul Bâlea s-a îngroşat până la 30-35 cm, a început tăierea cărămizilor de gheaţă din Lacul Bâlea”, au arătat aceştia.

Primii vizitatori din sezonul 2022-2023 ai hotelului de gheață sunt aşteptaţi în Ajunul Crăciunului.

Inaugurarea oficială a acestui obiectiv este programată pentru luna ianuarie, după ce şi Biserica de Gheaţă, al doilea obiectiv din Complexul Hotel of Ice Bâlea Lac, va fi finalizată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version