Profesoară din Botoșani, înregistrată de elevi când le spune că ”cine se vaccinează ajunge legumă!” – link AUDIO

O profesoară de muzică din Botoșani, Doina Amarandei, care predă muzica la mai multe unități de învățământ, a fost înregistrată de elevi în timpul orei când transmitea mesaje anti-vaccinare.

Elevii susțin că profesoara nu poartă mască la ore și i-a criticat pe cei care se vaccinează.

În înregistrarea publicată de Libertatea AICI, se aude cum profesoara respectivă le spune în timpul orei de muzică elevilor că vaccinul îi va omorî și că nici tratamentele nu sunt bune.

„Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital nu mai ieși viu de acolo” este mesajul dascălului.

Contactată de Libertatea, profesoara a recunoscut că este vocea sa. „Nu trebuie să verificați dumneavoastră ceea ce nu trebuie. Fiecare să-și vadă de viața lui. Vreau să întreb și eu cine le-a dat voie cu telefoanele, asta nu înțeleg? Toată lumea vorbește ce am spus eu acolo, nu numai eu. Eu am avut rude care au ajuns acolo (în spital – n.r.) și nu o mai ieșit decât între patru scânduri. Ei, că-i în timpul orelor. Ăsta este adevărul. Toată lumea știe, dacă ăsta e adevărul. Ci să făcem?”, a replicat profesoara întrebată, dacă se recunoaște în respectiva înregistrare.

Citeşte întreaga ştire pe libertatea.ro: Înregistrări cu o profesoară de muzică spunându-le copiilor de 13 ani că dacă te vaccinezi „ajungi legumă peste doi ani”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI