Cauzele deceselor actorului Ion Caramitru și campionului olimpic Ivan Patzaichin

Doliu în lumea sportului și teatrului românesc. Astăzi s-au stins din viață canoistul Ivan Patzaichin și actorul Ion Caramitru. Potrivit unor surse medicale, cei doi sufereau de boli incurabile. Ambii au murit în Spitalul Elias din București.

Astfel, Ivan Patzaichin a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer la stomac, fiind internat în ultimele trei luni la Spitalul Elias din Capitală.

Și actorul Ion Caramitru a murit astăzi, în spital, după ce a fost diagnosticat recent cu o infecție în sânge. Totuși, actorul ar fi suferit de un accident vascular cerebral (AVC) înainte să fie consemnat decesul.

În această seară, președintele Klaus Iohannis a postat un mesaj de condoleanțe pe Facebook:

Astăzi este o zi tristă pentru țara noastră. Ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români. Ivan Patzaichin și Ion Caramitru au luminat arenele sportive și scenele pe care au urcat.

Învingători și strălucitori în sport și teatru, Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, prin dispariția lor neașteptată, ne lasă de azi mai săraci, consolați doar de amintirea gloriei pe care au dăruit-o României prin energia, talentul, dăruirea și eforturile lor de a fi cei mai buni.

Condoleanțe familiilor și celor dragi pentru pierderea suferită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI