Șoferul de TIR care a salvat o bătrână neatentă de la moarte: „Femeia aceea nici măcar nu s-a uitat în stânga”

Georgian Dinu, șoferul de TIR care a salvat de la moarte o bătrână neatentă spune că este posibil ca altă dată să nu-i mai iasă așa bine manevra, deși are o experiență de aproape 20 de ani la volanul camioanelor.

Poliţiştii din Galaţi au făcut publică, miercuri, o filmare spectaculoasă în care şoferul unui TIR reuşeşte să evite în ultimul moment un pieton, o femeie de 90 de ani, care efectiv sare în faţa autovehiculului, conform Adevărul.ro.

Şoferul TIR-ului reuşeşte să o evite pe bătrână, care scapă nevătămată, dar maşina intră într-un gard, pe care îl distruge. Conform IPJ Galaţi, totul s-a întâmplat miercuri, în orei 10.30, pe DN 2B, în localitatea Movileni.

”Nu ştiu ce reiese din acea filmare, dar distanța vă pot spune că a fost foarte mică. Femeia aceea nici măcar nu s-a uitat în stânga. A traversat strada ca la sprint, parcă dăduse cineva startul la maraton şi a vrut să traverseze strada. Am auzit de la martori că băbuţa se ducea să-şi ia ceva de băut”, a declarat Georgian Dinu, şoferul TIR-ului.

sursa: ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI