VIDEO: Ce a pățit un taximetrist care a refuzat transportul unui turist la Mamaia

Un turist a reclamat la Poliția Locală din Constanța că a fost refuzat de un taximetrist pentru o cursă pe raza stațiunii Mamaia pentru că drumul era prea scurt. Taximetristul a fost identificat și amendat. VIDEO la finalul textului

Postarea Primăriei Constanța pe Facebook:

Se pare că taximetria este o meserie foarte bănoasă, doar așa ne explicăm de ce unii taximetriști își permit să refuze clienți.

Pe motiv că destinaţia solicitată este prea aproape de punctul de plecare sau că este la marginea orașului iar ei nu mai găsesc client la întoarcere sau, pur și simplu, că nu vor, unii dintre cei care practică această meserie obișnuiesc să refuze curse.

Citește și Incident la Mamaia. Un bărbat a aruncat de la balconul unui hotel cu scaune și sticle în trecători și mașini – VIDEO

Trebuie să știți însă că un asemenea refuz reprezintă încălcarea legii și este sancționat de autorități.

Așa s-a întâmplat sâmbătă seara, în stațiunea Mamaia, când un șofer de taxi a refuzat să preia un client și apoi, deranjat de insistența acestuia, pur și simplu a plecat.

Polițiștii locali l-au identificat în scurt timp și a a fost sancționat conform Legii Nr.38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

Rețineți! Dacă un taximetrist refuză o cursă, deşi este liber, vă cere mai mulţi bani, vorbeşte urât sau refuză să pornească aparatul de taxat, puteți depune o reclamație la firma de care aparține taxiul sau puteți semnala problema la Direcția Generală Poliția Locală – 0241/484.205 și 0341/922.

VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI