Un avocat care a circulat cu 164 km/h în localitate a câștigat primul proces cu poliția. Judecătorul a confundat un Lamborghini cu BMW

Un avocat a fost iertat de Judecătoria Vaslui deși a fost surprins de poliţişti conducând cu 164 km/h în localitatea Satu Nou la volanul unui Lamborghini. Motivul? Judecătorul a considerat că mașina surprinsă de radar este un BMW.

Polițiștii au consemnat în procesul verbal că șoferul aflat la volanul unui Lamborghini a depășit cu mult viteza legală și l-au amendat, suspendându-i dreptul de a conduce tip de 90 de zile.

Judecătoria Vaslui a anulat procesul verbal pentru că în filmarea de pe radar ar apărea un BMW, nu un Lamborghini.

Polițiștii au făcut recurs, iar Tribunalul Vaslui le-a dat dreptate, ultima decizie fiind și cea definitivă.

Contactat telefonic, avocatul şi-a asumat greşeala făcută anul trecut. “Acum nu pot să mai zic nimic. Am condus un Lamborghini, am greşit şi am fost sancţionat. Chiar şi poliţistului care m-a oprit i-am spus că am comis o faptă regretabilă.

Maşina respectivă avea un motor foarte puternic, Totul însă e de domeniul trecutului, important e că am învăţat o lecţie pentru că nu e deloc uşor să stai o lungă perioadă de timp fără permis de conducere”, a declarat avocatul, citat de adevarul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

RECOMANDĂRI